Jézust nem engednék be Nagy Britanniába

0
1018
Facebook

Az anglikán egyház vallási feje, a Canterbury érsek Justin Welby a gyáriparosok szövetségének kongresszusán fejtette ki a véleményét a konzervatívok új bevándorlási elképzeléseiről.

Elmondta, hogy mivel Jézus Krisztus nem volt fehér és nem tartozott a középosztályhoz, britnek meg végképp nem volt nevezhető, ezért semmi esélye sem lett volna, hogy a kereszténység eszméit terjessze a brit szigeteken. Hasonlóképp jártak volna az apostolok is – hangsúlyozta Canterbury érseke, akinek beszédét taps fogadta a brit üzletemberek konferenciáján.

Milyen bevándorlási rendszert akarnak a konzervatívok ?

Jézus Krisztus csakis akkor kerülhetne be Nagy Britanniába, ha hiány lenne ácsokból – mondta Canterbury érseke. Arra a pont rendszerre célzott, amely – ausztrál mintára – minden bevándorlót aszerint osztályoz, hogy mennyire van rá szüksége az országnak – az épp aktuális kormány megítélése szerint. Ez a rendszer a minőségi bevándorlást célozza meg, de épp emiatt van orvoshiány Nagy Britanniában: a hazai orvosok ugyanis Ausztráliába mennek, ahol 50%-al többet kereshetnek…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .