Hát én immár melyiket válasszam?

0
835

Magyarországon közel ezer autósiskola működik – ezek színvonala eltér egymástól. Nem mindegy, hogy melyikben tanítják meg az embert a vezetésre – életek is múlhatnak ezen. De hogyan, milyen szempontok szerint válasszunk? Van hozzá mankó: a www.jogsikalkulator.hu.

Ez egy független szakmai oldal, amely a jogosítványszerzés teljes folyamatáról és az autósiskolák képzéseiről ad információkat, lehetővé téve, hogy ne csak az akciós ár alapján válasszanak az érdeklődők autósiskolát. Ami azért is fontos, mert sokan nem tudják, hogy minden iskola rendelkezik eredményességi mutatókkal, amelyeket kötelezően fel kell tüntetni a honlapjukon – húzta alá a portálunkhoz eljuttatott közleményben Huszti László, a Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesületének elnöke. Ezek olyan beszédes mérőszámok, amelyekből megtudhatjuk, hogy várhatóan mennyit kell vezetnünk a sikeres vizsgáig, illetve fizetnünk a jogosítvány megszerzéséig, és milyen vizsgasikerességgel dolgozik az adott iskola.

A www.jogsikalkulator.hu oldalon a kiválasztott autósiskola aktuális képzési árainak megadásával ki tudjuk számolni, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni a jogosítványunk, mégpedig valamennyi járulékos költségelem figyelembevételével. Ha pedig több iskola között vacillálunk, összehasonlításra is lehetőség van.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .