Kezdőlap Címkék Jogsikalkulátor

Címke: jogsikalkulátor

Hát én immár melyiket válasszam?

0

Magyarországon közel ezer autósiskola működik – ezek színvonala eltér egymástól. Nem mindegy, hogy melyikben tanítják meg az embert a vezetésre – életek is múlhatnak ezen. De hogyan, milyen szempontok szerint válasszunk? Van hozzá mankó: a www.jogsikalkulator.hu.

Ez egy független szakmai oldal, amely a jogosítványszerzés teljes folyamatáról és az autósiskolák képzéseiről ad információkat, lehetővé téve, hogy ne csak az akciós ár alapján válasszanak az érdeklődők autósiskolát. Ami azért is fontos, mert sokan nem tudják, hogy minden iskola rendelkezik eredményességi mutatókkal, amelyeket kötelezően fel kell tüntetni a honlapjukon – húzta alá a portálunkhoz eljuttatott közleményben Huszti László, a Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesületének elnöke. Ezek olyan beszédes mérőszámok, amelyekből megtudhatjuk, hogy várhatóan mennyit kell vezetnünk a sikeres vizsgáig, illetve fizetnünk a jogosítvány megszerzéséig, és milyen vizsgasikerességgel dolgozik az adott iskola.

A www.jogsikalkulator.hu oldalon a kiválasztott autósiskola aktuális képzési árainak megadásával ki tudjuk számolni, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni a jogosítványunk, mégpedig valamennyi járulékos költségelem figyelembevételével. Ha pedig több iskola között vacillálunk, összehasonlításra is lehetőség van.

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK