Feljelentették Ungár Pétert

0
1091

Az LMP parlamenti képviselőjét a Szabad Pécs szerint egy, a DK-hoz közel álló fiatalember jelentette fel, a Magyar Narancs cikke miatt.

A lap arról írt, hogy egy videón Ungár Péter arról beszélt: úgy írta alá Ron Werber szerződését december 10-én, hogy arra nem volt felhatalmazása. A videó szerint szándékosan járt így el, ahogy mondta: „Én ezt azért írtam úgy alá, hogy erre semmilyen jogom nem volt, hogy

semmilyen módon ne legyen ez jogilag kötelező érvényű ránk nézve azt követően.

Valószínűleg ez még a bírósági perben nagyon jól fog nekünk jönni.”

A Zoom írta meg, hogy ezért feljelentették Ungár Pétert. A Szabad Pécs megszerezte a feljelentést is, ők azt írják, hogy azt

a Gyurcsány Ferenc által vezetett DK tagja, vagy ahhoz közel álló személy

tette.

A feljelentő azt írja: „Ungár Péter azzal a szándékkal járt el álképviselőként, hogy erre hivatkozással az LMP kibújjon a szerződésben vállalt kötelezettsége alól, és ezzel a szerződéses partnernek szándékosan, előre kitervelt módon kárt okozzon.”

A feljelentő szerint ez csalás.

Ezért az Országos Rendőr-Főkapitánysághoz fordult, hogy a legfőbb ügyész kezdeményezze Ungár Péter mentelmi jogának felfüggesztését, majd indítsanak ellene nyomozást.

A Szabad Pécs szerint a feljelentő korábban rendőrségen is dolgozott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .