Deutsch Tamás bemutatja: Orbán mikulássapkában és spanglival

0
1707

Feltehetőleg nem fogják megdicsérni a Fideszben Deutsch Tamást, amiért a Best of Viktor videóját megosztotta a saját Facebook oldalán.

Mint ismeretes, néhány napja Demeter Márta néhai Ghait Pharaonnal való kapcsolatáról kérdezte a miniszterelnököt, aki válasz helyett – vagy válasz gyanánt? – annyit mondott: Boldog karácsonyt kívánok. Erről a Független Hírügynökség is beszámolt.

Ezt a videót tette föl a Facebook oldalára Deutsch Tamás, ám a Fidesz szókimondásáról elhíresült Európai parlamenti képviselője a jelek szerint nem volt elég alapos, de legalábbis, nem nézte végig a videót. A felvétel végén ugyanis Orbán Viktor mikulássapkában, napszemüvegben, szájában egy spanglinak látszó spanglival látható.

Deutsch a videóhoz még hozzátette: Ennyike. Ez utóbboban azioanban tévedett: nem volt ennyike, mert volt még néhány másodperc, amelynek Orbán Viktor bizonyára nem tud felhőtlenül örülni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .