Kezdőlap Címkék Prostituált

Címke: prostituált

Trump Lenin ágyában prostikkal szexelt

Régi ügy a brit bíróság előtt: az angol hírszerzés leleplező dossziéja az Egyesült Államok ex elnökéről, aki Trump tornyot akart Moszkvában is még Mihail Gorbacsov elnöksége idején. Trumpot lelkesen fogadták Moszkvában, ahol abban a lakosztályban is töltött néhány napot, melyben Lenin, a bolsevik forradalom vezetője lakott ameddig be nem rendezték lakását a Kremlben.

Korábban az orosz birodalom fővárosa Szentpéterváron volt, de Lenin a polgárháború idején áthelyezte Moszkvába, mert az sokkal jobban védhető külső intervencióval szemben. Az első külső intervenciót még Churchill tervezte a bolsevik forradalom elfojtására. A Szovjetunióban nagy megtiszteltetésnek számított, ha a külföldi vendég Lenin ágyában alhatott, de Trumptól, a vállalkozó szellemű amerikai milliomostól sokat vártak a pénzügyi problémákkal küszködő Moszkvában. A KGB szakképzett kém prostituáltakat szállított Trumpnak. Szentpéterváron aztán az USA későbbi elnöke valóságos szex orgiákat szervezett – a KGB mindent gondosan filmezett. Állítólag ez képezi Putyin zsaroló dossziéjának alapját. Mindezt szorgosan jelentette Londonba annak idején a brit hírszerzés moszkvai rezidense. Hillary Clinton a választási kampányban 2016-ban ennél a nyugalmazott brit hírszerzőnél rendelte meg az ellenfelét lejárató dossziét. Az el is készült, de Trump ügyvédei sikeresen megakadályozták a közzétételt az Egyesült Államokban. Hillary Clinton el is veszítette a választást, Donald Trump pedig diadalmasan bevonult a Fehér Házba. 2020-ban azonban veszített bár ebbe ma sem tud beletörődni. Készülődik is vissza a Fehér Házba – nem is esélytelenül.

Szex és pénz

Ezzel fogta meg a KGB Donald Trumpot – állítja Christopher Steele. A brit hírszerzés veteránja részletesen dokumentálta Trump szex orgiáit és pénzügyeit is. A nyolcvanas években a vállalkozó szellemű amerikai milliomos sok szovjet vezetőt vesztegetett meg, mert Trump tornyot akart a Vörös tér közelébe. Pechére olyan szovjet funkcionáriusok kapták a megvesztegetési pénz jórészét, akiket Mihail Gorbacsov kiseprűzött a hatalomból. Így aztán a Trump toronyból a Szovjetunióban nem lett semmi. Az orosz titkosszolgálat nem felejtette el Trumpot. A folyamatosan pénzügyi problémákkal küszködő vállalkozót nagyvonalú ajánlattal keresték meg: megoldjuk pénzügyi gondjait, sőt támogatjuk abban, hogy az USA elnöke legyen! Trump majdnem leesett a székről, de belement az alkuba- állítja Christopher Steele. Maga Trump természetesen mindent tagad. A nyugdíjas brit hírszerző viszont kikutatta, hogy Trumpnak csinos bankszámlái voltak a Deutsche Banknál, melyekre folyamatosan érkeztek pénzek Moszkvából pontosabban a balti országokból hiszen a KGB utóda rajtuk keresztül finanszírozta nyugati barátait ebben az időben.

Most, hogy Trump újra elnök akar lenni, ismét előkerült a Steele dosszié, melynek hitelességéről senki sem tud meggyőződni igazán. Putyin persze sok mindent mondhatna, ha akarna, de természetesen hallgat. Az tény, hogy sokkal jobb viszonyt ápolt Donald Trumppal mint demokrata utódával, Joe Bidennel.

Az ukrajnai háború megindulása után Trump többször is hencegett azzal, hogy ő napokon belül megoldaná a problémát úgy, hogy mindent megtárgyalna Vlagyimir Putyinnal Ukrajna feje fölött. Joe Biden álláspontja az, hogy nem tárgyal az orosz elnökkel Zelenszkij ukrán államfő feje fölött.

Kérdés, hogy a Steele dosszié ronthatná-e Trump elnökválasztási esélyeit hiszen a proteszt szavazók épp azért szavaztak eddig is rá, mert nem ortodox politikát folytatott, melyhez kevéssé ortodox magánélet is járult.

Meleg orgia miatt lemondott egy püspök Lengyelországban

0

Ferenc pápa rögtön el is fogadta Sosnowiecz püspökének lemondását. Az 59 éves Grzegorz Kaszak püspök az ezredfordulón  még a Vatikánban szolgált, ahol a családügyi államtitkárság helyettes vezetője volt.

2009-ben nevezte ki Sosnowiecz püspökének XVI-ik Benedek pápa. Azóta több kínos homoszexuális botrány is jellemezte az egyházmegyét. A biztosítékot legutóbb az csapta ki, hogy az egyházmegye egyik papja meleg orgiát rendezett a lakásán, melyen férfi prostituáltak is részt vettek. Közülük az egyik olyan sok teljesítményfokozó szert vett be, hogy elájult. Erre az egyik prostituált kihívta a mentőket, de a pap házigazda nem akarta beengedni őket. A lengyel sajtó szerint a férfi prostituált élete emiatt veszélybe kerülhetett. Az esetről részletesen beszámolt a Gazeta Wyborcza című ellenzéki liberális lap is, mely természetesen magát a papot is megkérdezte volna, de ő írásban csak annyit közölt, hogy

“nem volt a lakásomban orgia, és nem akadályoztam a mentők munkáját. Az egész nem más mint támadás a lengyel katolikus egyház ellen.”

A papot a püspök felfüggesztette, és ellene egyházi vizsgálat indult. Megfoszthatják papi tisztétől mondván “szégyent hozott az egyházra.”

A katolikus egyház a politikai frontvonalban

A Lengyelországban igen befolyásos római katolikus egyház teljes mértékben együttműködött a hatalmon levő Pis mozgalommal, amely megnyerte ugyan a választást, de nem talál magának partnert, ezért minden bizonnyal az ellenzék alakíthat majd kormányt. A választások során a fiatalok és a nők tömegesen szavaztak a Pis ellen, mert az – a katolikus egyház nyomására – szigorú abortusz törvényt vezetett be Lengyelországban.

Az új parlamenttől a szavazók többsége azt várja, hogy enyhíteni fogja a szigorú abortusz törvényt.

A lengyel katolikus egyház az LMBTQ ügyekben teljes mértékben szembehelyezkedik a változásokkal, ezért az egyház papjainak szexuális botrányai különösen nagy vihart kavarnak Lengyelországban.

Amíg II. János Pál ült Szent Péter trónján (1978-2006) addig a lengyel katolikus egyháznak érthetően nagy befolyása volt a Vatikánban, ez lassan változni kezdett XVI-ik Benedek idején, és fordulat következett be Ferenc pápa trónra lépésével. Az argentin pápa ugyanis jóval kevésbé ellenzi a változásokat mint a lengyel katolikus egyház. Nemcsak LMBTQ ügyekben markánsan eltérő a véleménye a lengyel püspöki karnak és a római pápának, de a migráns kérdésben is. Ferenc pápa, akinek családja bevándorlóként érkezett Argentínába, igen megértő a bevándorlókkal szemben, első pápai útja Lampedusa szigetére vezetett, ahol Olaszország egyik legnagyobb migráns tábora van. A lengyel katolikus egyház – a magyarhoz hasonlóan – saját konzervatív kormányának migránsellenes nézeteit osztja, és nem Ferenc pápa toleráns világképét.

Túléli-e a világ legősibb mestersége a koronavírus válságot?

„A prostitúció recesszió biztos vállalkozásnak számított. Eddig. A távolságtartás miatt az egész mesterség kérdésessé vált” – mondta egy szexmunkás, aki „olcsó eszkortnak nevezi magát. A CNN összeállításból kiderül: több millióan éltek szex munkából az Egyesült Államokban, ahol a döntő többség helyzete drámaivá vált. Elfogytak a kliensek és elfogyott a pénz …

Kevesebb munka több kockázat

Maszk kötelező. A partner tussoljon le vagy legalábbis mosson alaposan kezet. Csókolózás kizárva. Ezek azok az alap szabályok, melyeket a szexmunkásoknak ajánlanak. És a legfontosabb: a hőmérő! Enyhe hőemelkedést még lehet tolerálni hiszen ez a szituációból is fakadhat. Láz esetében szó sem lehet szexről!

Furcsa módon a kórházi dolgozók azok a lelkes kliensek, akik mindennek ellenére nagy számban jelentkeznek a szexmunkásoknál, akik továbbra is űzik az ipart a koronavírus válság kellős közepén. „Óránként 300 dollárt is hajlandóak fizetni a szexért az orvosok és az ápolók” – mesélik. Aki leállt, de folyamatosan kapja az ajánlatokat. „Nagy a kísértés, mert fogytán a pénzem. De hát a kórházban könnyen lehet fertőzést kapni. Óriási a kockázat.”

Éhség és nyomor

Az Egyesült Államok polgárainak 10%-a arról számolt be, hogy nem táplálkozik kielégítően, mert nincs miből. A munkanélküliek száma meghaladja a 30 milliót. „Pontosan tudom, hogy mikor jön a szociális segély, mert akkor keresnek fel a kuncsaftjaim is” – mondja egy szexmunkás, aki nem engedheti meg magának a leállást. Elvben persze ők is kaphatnának szociális segélyt, de a legtöbb államban tilos a prostitúció. A szexmunkások legnagyobb része nem fizet rendszeresen adót. Így aztán nemigen számíthatnak állami támogatásra. Csakis saját szervezeteik nyújtanak segélyt. Egy szexmunkás, aki 16 éve dolgozik San Franciscóban, a válság előtt 40 klienst fogadott hetenként. Most teljesen leállt, és nem tudja fizetni a lakbérét sem. A Black Sex Workers Collective-hoz fordult. 400 dollárt kapott. De mi lesz utána?

Távmunka?

A fiatalabb és gazdagabb szexmunkások átálltak az internetes szolgáltatásra. Csakhogy ez komoly befektetést és szakértelmet igényel. A döntő többségnek se pénze se a megfelelő digitális tudása nincs meg hozzá. Van viszont családja. A gyerekek elől nagyon nehéz elrejteni a világ legősibb mesterségét.

Veszélyes partnerek

„Aki hozzánk jár ilyen időkben, az túllépi a szabályokat. Tudja, hogy nagyon sokat kockáztat. Ennek következtében mi is nagyon sokat kockáztatunk, ha fogadunk egy ilyen ügyfelet” – nyilatkozta egy szexmunkás.

A távmunka megóv ettől, de pénzt hoz. Maya egy New York-i prostituált 8-10 ezer dollárt keresett a válság előtt. Most jó, hogyha a fele bejön …

Ez a válság más mint a korábbiak

A nagy kockázat miatt sok szexmunkás szeretne felhagyni a mesterségével, de nem nagyon tud, mert a munkaerő piacon óriási a túlkínálat. Az életrajzban pedig nem mutatnak igazán jól a prostitúcióval töltött évek.

Ezért nagy a kísértés, hogy a nagy kockázat ellenére folytassák a világ legősibb mesterségét, mert másból nem tudnak megélni: „a bankszámlám lenullázódott. A régi kliensek mind azt kérik , hogy kezdjük újra. Ajánlottam nekik az internetes szolgáltatást, de az nekik kevés. Egyelőre még ellenállok a nagy kockázat miatt, de nem tudom, hogy meddig leszek képes erre?!” – nyilatkozta egy szexmunkás a CNN televízió portáljának.

Szexmunkások az öngyilkosságba menekülnek

„Senki sem akarja megszegni a szabályokat, de azok a szexmunkások, akik ma is fogadnak ügyfeleket, kockára teszik maguk és mások egészségét” – nyilatkozta a Guardiannek a brit prostituáltak szervezetének vezetője.

„Óriási válsággal nézünk szembe”- mondta Niki Adams. „Akik kockáztatnak , azoknak nincs más választásuk”. A megélhetés problémája sohasem volt ilyen nagy. Ez elől sok prostituált a halálba menekül …

Digitális szex

A prostituáltak arra törekszenek, hogy rábeszéljék az ügyfeleket: érjék be a látvánnyal illetve a hanggal! Egy szex portál 800 lányt ajánl, ezek közül 150-et Londonban. Azt nagyon nehéz megállapítani, hogy a jelenlegi körülmények között hányan dolgoznak közülük. Azt még kevésbé lehet tudni, hogy hány ügyfél éri be a kamera illetve telefon szex-szel. Azt viszont lehet tudni, hogy a döntő többség elveszítette a megélhetési forrásait és kétségbeejtő anyagi helyzetben van. „Azonnali pénz segély kell ezeknek a nőknek méghozzá azonnal!” – hangsúlyozza a prostituáltak szervezetének főnökasszonya, aki közölte azt is a Guardian-nel, hogy listája van a munkanélküli lányokról.

„Hajszálon függ az életem”

A 33 éves Sasha két gyermeket nevel egyedül. A válság előtt három napot dolgozott egy nyilvánosházban. Napi jövedelme 40-70 font volt. „Nem tudtam semmit félretenni belőle”- mesélte a Guardian-nek. Miután nem dolgozik nincsen semmi bevétele. Ezért úgy érzi, hogy hajszálon függ az élete.

A döntéshozók is tisztában vannak a helyzet súlyosságával. A brit parlamentben ülésezett az a bizottság, amely a prostitúció ügyeivel foglalkozik. A bizottságban minden párt részt vesz és egységesen javasolják a kormánynak, hogy tegyen valamit a prostituáltak érdekében. „Különösen aggaszt bennünket, hogy azok, akik kihasználják ezeket a nőket, most értéktelennek tekintik őket, mert nem keresnek pénzt!” – hívja fel a figyelmet a bizottság.

A kábítószer függő prostituáltak helyzete kétségbeejtő

Sokan az öngyilkosságba menekülnek a vírus válság idején, mert nem tudják finanszírozni a szenvedély betegségüket – számolt be egy szociális szervezet vezetője a londoni helyzetről. Helena Croft, a Streetlight főnökasszonya szerint minél tovább húzódik a válság annál tragikusabbá válik a helyzet. Felszólította a férfiakat: maradjanak otthon! Ne vásároljanak szexet, mert ezzel nemcsak a saját egészségüket kockáztatják hanem a prostituáltakét is, akik még inkább ki vannak téve a vírus fertőzés veszélyének, mert több ügyfelet fogadnak.

Akinek gyereke van, az nemigen vállalhat digitális szexet

A 33 éves Sasha, aki nyilvánosházakban dolgozott amíg azok nyitva voltak, gondolt a kamera szexre. Csakhogy a két gyerek most otthon van. Korábban iskola időben találkozott az ügyfelekkel. Most, hogy a gyerekek otthon vannak, megszűnt ez a lehetőség. A három tagú család bevétele minimális. A szociális segély még a lakbérre sem elég. „Amikor a számlák megjönnek , akkor felteszem azokat egy polcra, és igyekszem nem gondolni rájuk. Nem látok megoldást magam előtt” – mondta a londoni prostituált a Guardian tudósítójának.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK