Kezdőlap Címkék Homofób

Címke: homofób

Csak homofóboknak! – A nők „pénisz otthonok”

Mark Driscoll lelkipásztor szerint a nők „pénisz otthonok” – a washingtoni székhelyű evangélikus Mars Hill templom kénytelen volt részben bezárni kapuit.

Az alapító Mark Driscoll – aki jól dokumentált homofób és szexista megjegyzéseivel vált ismertté – bejelentette a hétvégén, hogy bezárták a Mars Hill 15 északnyugati ágát. Indokként a média okozta negatív figyelem miatt bekövetkezett anyagi nehézséget nevezték meg. Több munkatársát, valamint számos egyházi személyiséget is elbocsátottak. A múlt hónap végén maga Driscoll is bejelentette, hogy hat hetes szabadságot vesz ki.

Mark Dunford lelkészt a közelmúltban bocsátottak el a Mars Hill portlandi ágából azután, hogy felszólította Driscollt a lemondásra, valamint felhívta a figyelmet, hogy az alapító elültette a „félelem kultúráját” az egyházában, és átláthatóság hiányát hozta el az egyház soraiban.

A New York Times elemzése Driscollról beszámolt a vádakról, a plagizálásokról, az egyházi alapok nem megfelelő felhasználásáról, és arról, hogy oly mértékben bebiztosította a hatalmát, hogy azt kétségbe vonni szinte lehetetlen.

A Driscollal szembeni ellenérzések az utóbbi időben felerősödtek. Driscoll az évek során az LGBT (leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek) egyik legfőbb támadója lett, és nőellenes megjegyzései kulcsfontosságú elemei lettek a teológiájának. Prédikációiban kijelentette, hogy a nők a férfiak követői és beosztottai, és a nőknek mindig alázatosnak kell lenniük. Az egyik jelentés szerint egyszer arra utasított egy nőt, hogy térdeljen le, és kérjen bocsánatot a férjétől, amiért megtagadta tőle az orális kielégítést.

Ez a viselkedés beleillik Driscoll nőkről alkotott zavaros elképzeléseibe, mint amiket a feminista blogger, Libby Anne is feltárt és nyilvánosságra hozott hétfőn. 2001-ben Driscoll William Wallace II álnéven írt egy blogbejegyzést, amiben nyíltan állást foglal a patriarchális nézetei mellett, hogy a nők lényegében csak a „pénisz otthonai”.

Az első dolog, amit tudnod kell a péniszedről, hogy ez nem a tied, bármennyire is így látszik. Isten teremtett téged és a péniszed, te csak egyszerűen kölcsönkaptad egy időre.

Míg az Ő pénisze nálad van kölcsönben, az csak lóg ott magányosan, és szüksége van egy otthonra úgy, mint amikor egy férfi lakást keres magának, ahol élhet. Tudván, hogy az Ő péniszének otthonra van szüksége, Isten megteremtette a nőt, hogy legyen az ő felesége. És amikor a férfi feleségül veszi a nőt, észreveszi, hogy mennyiben különbözik tőle az alakja, és egy szép otthont csinál belőle.”

És abban az esetben, ha egy férfi arra gondolna, hogy egy másik férfi, vagy a keze „jó otthon” lenne számára, itt van néhány homofób gondolat Driscolltól: 

„Ha egyedül vagy, jusson eszedbe, hogy a péniszed otthontalan, és otthonra van szüksége. És bár lehet, hogy úgy gondolod, hogy a kezed olyan, mint egy otthon, ez akkor sem az. És bár más nők, akik nem a feleségeid úgy nézhetnek ki, mint egy otthon, ott megpihenni olyan lenne, mint betörni egy másik ember házába. És nyilvánvaló, hogy egy otthontalan férfinak egy másik otthontalanra nem lehet szüksége.”

Driscoll felemelkedése és sikere az ehhez hasonló gyújtó hangú észrevételekből táplálkozott. De úgy tűnik, hogy sokan rájöttek, hogy a nőket „pénisz otthonoknak” nevezni nem egy korszakos ötlet. Ezek nevetséges, szexista, férfiközpontú eszmék, amik évszázadokkal ezelőtt voltak meghatározóak, és méltóak a széleskörű megvetésre.

Andy Landy mosolyalbuma – Izlés kérdése

“Ezen az ereszen nemcsak Szájer József, a magyar homofób alaptörvény szerzője ereszkedett le, hanem a Fidesz is”.

apapai

Andy Landy mosolyalbuma – Jakab és az ő Viktóriája

Azt mondom Önnek miniszterelnök úr, hogy …így a vége felé Ön is fogja kicsit vissza magát, mert a börtönben még Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória.” 

Jakab Péter a nem kicsit túltolta a népszerűség-hajhászás biciklijét, és olyan vaskosan homofób kijelentést tett, mintha pártja nem járta volna meg a damaszkuszi utat. Vagy ha azon az úton is jár, a végére még biztosan nem ért!

AL

VAJON ŐK MÁR SZABADON SZERETNEK?

 Áder János köztársasági elnök 2021.06. 23-án elrendelte az eredetileg pedofil bűnelkövetőkkel szembeninek szánt, majd homofób szabályokkal kiegészített törvény kihirdetését.

Értékelése szerinte a törvény 18 év felettiek alkotmányos jogait nem korlátozza, a 18 év alattiak védelmére vonatkozó alkotmányos kötelezettséget viszont kiteljesíti. Áder a közleményében azt azt írta, a törvény két tárgykört szabályoz: az első a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális cselekmények súlyosabb büntetése, a második pedig a kiskorúak – a 18 év alattiak – megóvása a pornográf, a szexualitást öncélúan ábrázoló, a homoszexualitást és a nem megváltoztatását népszerűsítő tartalmaktól. Vajon milyen támadásoknak tesz ki magát a BEST magazin az idézett írása miatt?

AL

A Magyar Balsors

Most, hogy kiderült, az UEFA a magyarok mellett az angolokat is büntetni óhajtja „szurkolóik” alpári viselkedése miatt, egyértelműen bebizonyosodott, hogy immár a Magyar Balsorsot is el akarják rabolni tőlünk.

Szijjártó Péter és a többi hatalmasság éppen hogy lerántotta a sötét leplet a magyarság elleni ezeréves összeesküvés legújabb fejezetéről, amikor az UEFA-ba tömörült, s Soros György által rohamra vezényelt barbár európai csordák ismételten csak és kizárólag minket, magyarokat kívánnak büntetni a magyar szív dobbanására országegységbe rendeződött lelkes és szeretetre méltó nemzeti-keresztény elkötelezettségű hazafias ifjúságunk miatt, erre most tessék, az UEFA az angolokat is büntetéssel kívánja sújtani.
Hogy jön ahhoz az UEFA, hogy csak úgy elcsatolja Magyarországtól a Magyar Balsorsot, s odalökje azt a folyton kimért, hűvös, rendre az időjárásról csacsogó, buldogot tartó, délután kedélyesen elteázgató, este steaket faló és minden falatot, talán még a narancsos lekvárt is brown sauce-szal meglocsolgató angoloknak?

A Magyar Balsors Trianonjára minden jószándékú, igaz magyar csak egyet mondhat: Nem! Nem! Soha!

Hungary’s place in the Sun. Magyarország helye a Nap alatt.
És emlékezzünk meg továbbá arról is, ahogy Harry Kane, az angol válogatott csapatkapitánya a rasszista szurkolókról képes volt azt mondani, hogy azok nem is angol szurkolók, vagyis kirekesztette őket saját nemzete soraiból, azt üzenve nekik, hogy „nincs szükségünk rátok”.

Lehet-e ennél jobban jellemezni és hitelesebben leírni a beteg, dekadens, hanyatló, hitét vesztett, a legkülönfélébb eszmei bacilusoktól fertőzött, végóráit élő, agonizáló Nyugatot? Aligha!

Bezzeg az ezeréves örökségétől és jussától, a Magyar Balsorstól megfosztani készült Magyarországon a haza üdvének mélyen elkötelezett politikusok, a politikusok üdvének mélyen elkötelezett MLSZ és a hon dicsőségének mélyen elkötelezett válogatott labdarúgók közül senkinek sem jutott eszébe efféle üzenettel a nemzettestből kirekeszteni az elkötelezetten „mocskosrománozó”, kedélyesen „homofóbozó” (a valóságosan skandált szó idézéséért a Facebook letiltana), egy-egy ország teljes népességét (franciák, németek) vagy egy-egy sztárfocistát (Ronaldo) kórusban „homoszexuálozó” szurkolókat, hiszen nekik, politikusoknak, MLSZ-nek és válogatott focistáknak – az angol futballistákkal ellentétben – igenis szükségük van ezekre a honfiúkra és honleányokra.
Például jövő tavasszal a Magyar Balsorsnak mélyen elkötelezett, és azzal ősi vérségi kötelékkel folytonosan, újra és újra eggyé váló politikusoknak kifejezetten nagy szükség lehet még valamennyiükre.
Gábor György

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!