A Magyar Balsors

0
1823
Facebook

Most, hogy kiderült, az UEFA a magyarok mellett az angolokat is büntetni óhajtja „szurkolóik” alpári viselkedése miatt, egyértelműen bebizonyosodott, hogy immár a Magyar Balsorsot is el akarják rabolni tőlünk.

Szijjártó Péter és a többi hatalmasság éppen hogy lerántotta a sötét leplet a magyarság elleni ezeréves összeesküvés legújabb fejezetéről, amikor az UEFA-ba tömörült, s Soros György által rohamra vezényelt barbár európai csordák ismételten csak és kizárólag minket, magyarokat kívánnak büntetni a magyar szív dobbanására országegységbe rendeződött lelkes és szeretetre méltó nemzeti-keresztény elkötelezettségű hazafias ifjúságunk miatt, erre most tessék, az UEFA az angolokat is büntetéssel kívánja sújtani.
Hogy jön ahhoz az UEFA, hogy csak úgy elcsatolja Magyarországtól a Magyar Balsorsot, s odalökje azt a folyton kimért, hűvös, rendre az időjárásról csacsogó, buldogot tartó, délután kedélyesen elteázgató, este steaket faló és minden falatot, talán még a narancsos lekvárt is brown sauce-szal meglocsolgató angoloknak?

A Magyar Balsors Trianonjára minden jószándékú, igaz magyar csak egyet mondhat: Nem! Nem! Soha!

Hungary’s place in the Sun. Magyarország helye a Nap alatt.
És emlékezzünk meg továbbá arról is, ahogy Harry Kane, az angol válogatott csapatkapitánya a rasszista szurkolókról képes volt azt mondani, hogy azok nem is angol szurkolók, vagyis kirekesztette őket saját nemzete soraiból, azt üzenve nekik, hogy „nincs szükségünk rátok”.

Lehet-e ennél jobban jellemezni és hitelesebben leírni a beteg, dekadens, hanyatló, hitét vesztett, a legkülönfélébb eszmei bacilusoktól fertőzött, végóráit élő, agonizáló Nyugatot? Aligha!

Bezzeg az ezeréves örökségétől és jussától, a Magyar Balsorstól megfosztani készült Magyarországon a haza üdvének mélyen elkötelezett politikusok, a politikusok üdvének mélyen elkötelezett MLSZ és a hon dicsőségének mélyen elkötelezett válogatott labdarúgók közül senkinek sem jutott eszébe efféle üzenettel a nemzettestből kirekeszteni az elkötelezetten „mocskosrománozó”, kedélyesen „homofóbozó” (a valóságosan skandált szó idézéséért a Facebook letiltana), egy-egy ország teljes népességét (franciák, németek) vagy egy-egy sztárfocistát (Ronaldo) kórusban „homoszexuálozó” szurkolókat, hiszen nekik, politikusoknak, MLSZ-nek és válogatott focistáknak – az angol futballistákkal ellentétben – igenis szükségük van ezekre a honfiúkra és honleányokra.
Például jövő tavasszal a Magyar Balsorsnak mélyen elkötelezett, és azzal ősi vérségi kötelékkel folytonosan, újra és újra eggyé váló politikusoknak kifejezetten nagy szükség lehet még valamennyiükre.
Gábor György

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .