Bréking nyúz, november 9. –Tudósítás a másik valóságból

0
1427

Identitárius Egyetemisták. Kapitális bunkóság. Pénzen vett kutyabőr. Legkerekebb, legfeszesebb. Szabadon mászkáló világ.

Tyirityán Zsolt párttá alakul az Origóban

„Napokon belül párttá alakulhat az Erő és Elszántság nevű mozgalom. A friss radikális formáció azokat a Jobbik-szavazókat szólítaná meg elsőként, akik csalódtak Vona Gábor „megalkuvó” politikájában.

Az alapítók között van a Betyársereg vezetője és az Identitárius Egyetemisták Szövetsége is.

Egy neve elhallgatását kérő aktivista szerint nem baj, ha 2018-ban még nem jutnak be a parlamentbe, mivel hosszútávú céljaik vannak.”

A Ripost arról, hogy Berki Krisztián gróf lesz, vagy báró

“Ambrus Attila történelmi tudása igen kiterjedt és Ázsiában a hosszú menetelések során rengeteget mesélt nekem történelmi családokról. Zita kapcsán került szóba a nemesség és egy alkalommal Ambrus rá kérdezett, hogy ha már a szűk környezetemben bárónak vagy grófnak becéznek, nem akarom-e hivatalosan is megszerezni valamelyik címet. Bevallom fogalmam sem volt arról, hogy ez vérségi kapcsolat nélkül is lehetséges, de Attila szerint összejöhet…”

A Magyar Idők megvédi Orbán Viktort

„Ha a politikai aljasság olimpiai versenyszám volna, a The Washington Post reménykedhetne a dobogós helyezésben. Nehéz volna ugyanis alpáribb húzást kiagyalni, mint épp a szentpétervári (a világháborúban az ellenséges németek által pénzelt) bolsevik puccs centenáriumára időzítve minősíteni neobolseviknak Orbán Viktort.

Alig hihető, hogy a Watergate-botrányt is kirobbantó orgánum ne volna tisztában vele: egy negyvenöt évnyi kommunizmust elszenvedő ország szabadon választott vezetőjét lekommunistázni egy olyan országból, amelyet megkímélt a történelem a lenini terrorisztikus társadalomkísérlettől, eleve bárdolatlanság. A „nagy októberit” használni mindehhez apropóul pedig kapitális bunkóság.”

Boros Imre Soros Györgyről a Magyar Hírlapban

„ én helyzetbe hozlak, amiből rengeteg pénzt tehetsz zsebre. Te meg a megszerzett pénz nagy részét olyasmire fordítod, amire én megkérlek, kormányok buktatására, kedves politikai áramlatok helyzetbehozására, tehát nekem üzletileg felettébb hasznos dolgokra. Arról talán nem érdemes vitát nyitni, hogy Soros tevékenysége ennek a kívánalomnak évtizedekig kiválóan megfelelt, mindenütt korlátlan liberalizmust támogatott, a piacok megnyitását, a szabályok és korlátok leépítését, az állami vagyonok privatizálását és legutóbb az ide-oda szabadon mászkáló világot, a „nyílt társadalmat”, a korlátozásmentes migrációt.

A Lokál bemutatja a világ legszebb fenekét

“A legkerekebb, legfeszesebb és legszexibb popsikat keresik minden évben a ma már világhírűvé vált Miss Bumbum versenyen. Az idén a modellként és riporterként dolgozó Rosie Oliveira lett a győztes, aki különleges mozgásával és kerek fenekével mindenkit maga mögé utasított Sao Paulóban.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .