Bréking nyúz, március 21. – Tudósítás a másik valóságból

0
1778

Az Index után a Zoom.hu-t is megpróbálta bekebelezni Simicska Lajos – kürtölte világgá a Pesti Srácok. Az Origo viszont a Jobbik hatalmas korrupciós botrányát turbózza. A Ripost szerint a Jobbik erőszakkal be akart törni egy általános iskolába. A Magyar Idők tudni véli, hogy meg akarják puccsolni az Orbán-kormányt Merkelék.

Pesti Srácok: az Index után a Zoom.hu-t is megpróbálta bekebelezni Simicska Lajos

Bejelentkezett hozzám egy ügyvéd Simicska Lajos környezetéből, a találkozó célja pedig az volt részéről, hogy szerették volna megszerezni a zoom.hu-t – derül ki a portál alapító-tulajdonosának Facebook-bejegyzéséből. Tarjányi Péter erről eredetileg a 24.hu-nak beszélt, a portál vezetősége azonban végül a féloldalas cikkből mindössze egyetlen mondatot jelentetett meg. Ebből két dologra lehet következtetni: vagy szégyelli a „haladó” sajtó, hogy Simicska az Index bekebelezése után újabb médiumot próbált megkaparintani, vagy csak próbálják titkolni a baloldali sajtóorgánumok közti vitákat. Esetleg mindkettő.

Origo: Menekül a kérdések elől a Jobbik a súlyos korrupciós ügyben

Azután, hogy már hétfőn megírtuk, és hangfelvétellel bizonyítottuk, hogy a Jobbik Kiskunhalason megpróbálta lefizetni az LMP jelöltjét, egészen pontosan 600.000 forintot ajánlott azért, hogy visszalépjen, úgy tűnt pártja önkritikát gyakorol. Ma délelőtt tíz órára ugyanis sajtótájékoztatót hirdetett Választási csalások címmel. Abban bíztunk, hogy az egy órával korábban megjelent cikkünkre is reagál a párt szóvivője, amelyben azt is leírtuk, hogy úgy tudjuk a kiskunhalasi nem egyedi eset, és a Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor rendszeresen jár Simicska Lajoshoz, hogy a lefizetésekre legyen elég pénz. Csalódnunk kellett, a kérdéseinkre nem kaptunk válaszokat. Viszont a párt szóvivője ismét bizonyította, hogy Gyurcsány átvette a hatalmat a Jobbik felett, úgy kezdte el migránsozni a határon túli magyarokat, mint a bukott miniszterelnök.

Ripost: A Jobbik erőszakkal be akart törni egy általános iskolába: Ott akartak politizálni!

Ma délelőtt a Jobbik képviselői, az élükön Dúró Dórával be akartak hatolni egy vidéki általános iskolába, hogy ott kampányoljanak Az ellenálló igazgatónőt durván megfenyegették, mobiltelefont nyomtak az arcába!

Dúró Dóra és a Jobbik soproni képviselő-jelöltje, dr. Brenner Koloman a hegykői általános iskolában csapott botrányt szerda délelőtt, mert az igazgatónő tanítási időn kívül szerette volna fogadni őket.

Az intézményvezetőt megfenyegették, az arcába mobiltelefont toltak, és azt mondták neki: ahhoz is joguk lenne, hogy a tanítási órára bemenjenek.

Magyar Idők: Meg akarják puccsolni az Orbán-kormányt Merkelék

Az izraeli Jerusalem Post március 16-i számában írt az Orbán-kormány megdöntésére vonatkozó konkrét tervekről. Bár Kovács Zoltán szóvivő másnapi sajtótájékoztatón komoly vádakkal illette Merkelt és klikkjét, erről egyetlen szó sem található a német médiában.

Az Anonymousnews beszámolója szerint a végső bizonyíték az a kormánybuktató tervek létezésére, hogy az amerikai milliárdos, George Soros hálózatának szervezetei nagylelkűen fektetnek be a legitim kormányok elleni zsarolásba.

A német külügyminiszter, Heiko Maas (SPD) egyelőre nem kommentálta az esetet, annak ellenére sem, hogy a német titkosszolgálatok is érintettek lehetnek az ügyben. Az Anonymousnews szerint az ő szerepüket mindenképpen tisztázni kell.

A cikkhez írt kommentek többsége arról szól, hogy a Merkel és Soros közötti kapcsolat már régóta komoly veszélyeket rejt és Orbán Viktornak ki kell tartania. Egyesek arról írnak, hogy Magyarországra akarnak költözni, mert a német bíróságok, ügyészségek és a média mind Sorosék irányítása alatt állnak, és azokat, akik szerintük „rendszerellenesek” vagy „iszlamofóbok”, megbélyegzik, míg Magyarországon demokrácia van és nem kell félni megtorlástól vagy migránsoktól.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .