Bréking nyúz, február 1. – Tudósítás a másik valóságból

0
42

A kormánymédia csütörtökön rárepült az ellenzéki vagyonnyilatkozatokra, elsősorban azok „homályosságát” emelve ki, de a „macskasimogató antiszemiták” vagyontalansága is szemet szúrt, és Soros ebben az összefüggésben is előkerült.

Az Origo őszinte döbbenete az ellenzéki vagyonnyilatkozatok láttán

„Megdöbbentő vagyonnyilatkozatokat olvashattunk az ellenzéki pártok vezető politikusaitól. Már akitől olvashattunk. Az MSZP hatalmas ötlete például az volt, hogy azt a Karácsony Gergelyt nevezte meg miniszterelnök-jelöltnek, aki nem képviselő, így most nem is vizsgálja senki a vagyonnyilatkozatát. Persze ez nem újdonság, hiszen a pártelnökkel, Molnár Gyulával is ugyanezt a trükköt játszották el. A Jobbik vezető politikusai közösen játsszák azt, mintha hajléktalanok lennének, senkinek sincs saját ingatlana, legalábis a nevén. Így rögtön adódik a kérdés, hogy kinél is laknak a macskasimogató antiszemiták.  Gyurcsány Ferenc szokásához híven dőzsölt tavaly és régi trükkel homályosítja el a vagyonát, míg Szél Bernadett nagyon furcsa nyilatkozatot tett.” (Origo: Ellenzéki vagyonnyilatkozatok: százmilliók, nagy ingatlanok, rengeteg homály)

A 888 szintén számos rejtélyt talált

„Nyilvánosságra kerültek a politikusok vagyonnyilatkozatai. Az önbevallás alapján készült vagyonnyilatkozatokból kiderült többek között az is, hogy a Jobbik vezetőinek nincs hol aludniuk, hiszen nincsenek saját ingatlanjaik. Viszont az továbbra is rejtély, hogy az LMP-s Hadházy Ákos honnan finanszírozza luxushobbiját, a repülőgép-vezetést, valamint Szél Bernadett vagyonnyilatkozatában is rengeteg a homályos rész, hiszen több oldalt üresen hagyott. …

Szél Bernadettnek bevallása alapján két nagy ingatlana van, de egyébként nincs semmije. Viszont vett három új telefont és új irodabútorokkal gazdagodott. Az LMP társelnöke vicces kedvében lehetett, amikor kitöltötte a vagyonnyilatkozatát, mert két zászlót is beírt. Reméljük, azért a munkáját ennél komolyabban veszi, ha már az emberek lehetőséget adtak neki a választások alkalmával, bár amit művelnek, az sokszor tényleg vicc kategória. Arról nem mondott semmit, hogy Soros Györgytől kapott-e támogatást.” (888.hu: Ellenzéki vagyonnyilatkozatok: pénzeső hullott, de rengeteg a homályos részlet)

A Magyar Idők Gyurcsánnyal robbantott

„Valótlan tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek Gyurcsány Ferenc. …

Több mint 150 millió forintot tartott az év elején az osztrák Schoellerbank AG bécsi fiókjánál vezetett számláján Gyurcsány Ferenc – értesült a Magyar Idők. Úgy tűnik, a Demokratikus Koalíció elnöke eltitkolta ezt az összeget a választók elől, legfrissebb vagyonnyilatkozatában ugyanis nyoma sincs ennek a pénznek, ami számos kérdést vet fel. …

Az újabb számlabotrányt az is érdekessé teszi, hogy éppen Gyurcsány Ferenc volt az, aki tavaly áprilisban eltitkolt, külföldi bankbetétekkel próbálta meg hírbe hozni Orbán Viktort.” (Magyar Idők: Újabb bankszamlábotrány)

A Ripost Szél Bernadett méregdrága villáiról

„Nem piskóta, mondhatnánk azokra a nagy értékű ingatlanokra, melyekre most, a legfrissebb parlamenti vagyonbevallás révén derült fény. Az LMP társelnökének igazán van mit a tejbe aprítania. A két darab, 1000 négyzetméteresnél is nagyobb, méregdrága kertes házingatlan ráadásul Budapest legelegánsabb környezetében, Budakeszin, illetve a szintén “nem semmi” ingatlanárakkal rendelkező Pátyon található. Ha ezeket eladná Szél Bernadett, akár kétszázmillió feletti összeg üthetné a markát. Igaz, az egyiknek csak társtulajdonosa…

Amúgy beleírt a vagyonnyilatkozatába két zászlót(!) is, feltehetően ezzel kívánta jelezni, hogy nem veszi különösebben komolyan a minden képviselőre nézve kötelező nyilatkozatot.” (Ripost: Két darab 1000 négyzetméteres kertes villa tulajdonosa Szél Bernadett)

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..