Bréking nyúz, április 20. – Tudósítás a másik valóságból

0
694
Erzsi, Homonnay Gergely sztármacskája Forrás: Facebook/Erzsi for President

A szombati “álcivil” tüntetés, vagyis “hisztizés”, és ennek Soroshoz való kapcsolása volt a legfontosabb téma a kormánypárti sajtóban pénteken. 

Skizofrén macska az ellenzék vezetője az Origo szerint

„Miután az előző héten csak az Oktogonig és egy hányáscsóváig jutott a “demokráciamentő” csapat, így ezen a hétvégén újból nekifutnak. A színpadon ott lesz a macskája nevében beszélő népvezér-irodalmár és a magyar politika legfüggetlenebb MSZP-s arca. … Alig több mint tíz nappal a hatalmas Fidesz-győzelmet és egyértelmű eredményt hozó választás után. Amit az ellenzék képtelen feldolgozni. Mint egy úttörőcsapat. Kikapnak egy focimeccsen tíz nullára, és utána hisztizni kezdenek, hogy legyen még egy meccs. …

Minden összecseng mindennel: éppen most érkezik majd Budapestre a milliárdos spekuláns playboy életmódot folytató fia, Alexander Soros, közeli barátjával. A Soros-világ növeli tehát a nyomást Magyarország demokratikus keretek között megválasztott kormányával szemben. …

Érezve a kudarcos szereplést, a tüntetéssorozat egyik szervezője megemelve a tétet azt nyilatkozta, hogy hétvégén a Kossuth térről a Szabad sajtó útra vonulnak. Ez pedig vélhetően nem jelent mást, minthogy le akarják zárni az Erzsébet-hidat, azaz blokád alá akarják venni a forgalmas útszakaszt. …

Nyilvánvaló, hogy abban reménykednek, ha a tüntetés után elfoglalják a hidat, kiprovokálják a rendőri beavatkozást, ha már a múlt héten nem sikerült. Ráadásul végül nem mertek megérkezni a Hamburgot is feldúló bértüntetők, mert két nappal korábban kiderült érkezésük.” (Origo: Ide jutott a csalódott ellenzék: egy skizofrén macska lett a szellemi vezér)

A Magyar Idők szerint sosem volt még ilyen jó, de azért szabad tünteti

„A balliberális erőknek volt nyolc évük, hogy ne menjünk távolabbra az időben. Mindent és annak az ellenkezőjét is megcsinálhatták volna, hogy az ország működjön. Nem csinálták meg. Illetve megcsinálták, de amit tettek, azon csak ők nyerészkedtek.

Most pedig mit látunk? Nem győznek a pénzpiacok gratulálni a harmadszorra kétharmadot nyert pártszövetségnek. A képlet világos: azért örülnek, mert nincs káosz, ezzel szemben növekszik a gazdaság, emelkednek a bérek, bővül a foglalkoztatás és a külföldi befektetők is biztonságban vannak. …

Örüljünk annak, hogy nekünk bátor kormányunk van.

Kiáll a nemzetért, az ország szuverenitása mellett, és ledönti a liberálisok által felépített hazugságfalakat. Ez lehetne a nemzeti minimum, ami mellé minden párt felsorakozik.

Úgy tűnik, a mi szegénységi bizonyítványunk, hogy ez nem így van. De ez ne bénítson le senkit. A gépezetet működtetni kell. A mi, a gyerekeink és az unokáink jövője a tét. Őrizzük meg Magyarországot annak, aminek Isten álmodta: magyarnak! Ebbe belefér az is, hogy a választások után vannak, akik kimennek tüntetni.

Ők arról tesznek bizonyságot, hogy hazánkban demokrácia van. Ezúttal is köszönjük nekik! Ha van erejük, menjenek ki minden szombaton. Lehet, szabad.” (Magyar Idők: Működik)

888: Soros maga alá akarja becsatornázni a tüntetőket

„Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz. A szoci szervezőapparátus által lebonyolított és a Soros-hálózat által finanszírozott tüntikézés sztárja az a függetlennek hazudott Márki-Zay Péter lesz, aki valójában sok minden, csak nem független. Úgy látszik, már Sorosnak is elege van a magyar balliberális ellenzéki pártokból.

Tisztán látszik már, hogy a bukott ellenzéki pártok politikai alkalmatlanságát kihasználva Soros György magyarországi hálózata a politikai hatalom megszerzése érdekében most éppen egy álcivil ellenzéki tüntetéssorozat megszervezésébe kezdett bele. Úgy, ahogy van, az egész értelmetlen – de ez szemmel láthatóan egyáltalán nem gond azoknak, akiket csak a zavarkeltés érdekel. …

Az ellenzék árván maradt hívei viszont kapóra jönnek Sorosnak a céljai megvalósítása érdekében. Őket tervezi a tüntetéseken keresztül becsatornázni saját maga alá az amerikai milliárdos. De úgy, hogy a szerepvállalása a tüntetésekkel összefüggésben mindvégig titok maradjon.” (888: Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .