Bréking nyúz, 2018. október 19 – Tudósítás a másik valóságból

0
542

Nemzeti konzultáció indul Orbán Viktor rinocéroszának nevéről. Ezúttal nem kell hozzá kétharmad, jegyezte meg a vicces beszólásairól ismert miniszterelnök. Soros György állította össze az ukrán kormányt, akik azóta úgy táncolnak, ahogy ő muzsikál. Orbán a labdarúgó válogatott nagy erőssége lehet, a szurkolókra nem lehet panasz, a Ripost értesülése szerint ők még mindig bíznak abban, hogy kijutunk az Európa-Bajnokságra. Lehet, hogy nem futballban, hanem szurkolásban kellene versenyeznünk más országokkal.

 

Orbán, a keresztapa

„Orbán Viktor egy rejtélyes posztot tett ki Facebook-oldalára, amely egy nyíregyházi rinocérosz fotóját ábrázolja. Akkor még csak találgatni lehetett, hogy ennek mi az oka, azonban mostanra ez egyértelművé vált.

– Sok nehéz kormányzati munka mellett most végre itt egy könnyed meló. Különleges felkérést kaptam a nyíregyházi állatkerttől: Fogadjak örökbe egy rinocéroszt. Ezt meg is tettem. De az örökbefogadás együtt jár a keresztapasággal, most nevet is kell, hogy adjunk neki – hallható a videóban, amelyben Orbán Viktor beszél a Parlament épületében. – Összegyűjtöttem a szívemnek néhány kedves lehetőséget, itt az idő, válasszunk!

– Most nem kell kétharmad – jegyezte meg poénosan Orbán Viktor.

A videóból kiderül, hogy hétfő reggel nyolcig tart a szavazás. Az alábbi nevek közül lehet választani: Csülök, Fülig Jimmy, Chico, Antoine, Bernardo, Désiré. (Origo: Orbán Viktor: Adjunk nevet a rinónak)

Soros mocskos mancsa Ukrajnába is betette a lábát

„A jelenlegi ukrán vezetést már a hatalomba is Soros György és hálózata segítette. Soros itt nem állt meg, az ukrán kormányt a hozzá közvetlenül is köthető emberekkel pakoltatta tele. De nemcsak a politikát hódította meg, hanem az üzleti szféra kulcspozícióit is igyekezett megszerezni. Ennek érdekében beültette a saját embereit az egyik legnagyobb állami vállalat, a Naftogaz vezetőségébe, tulajdonrészt szerzett az IT-szektorban, és tervezi a mezőgazdaságban is. Mivel a magyar kormány volt, amely lebuktatta Soros hálózatát és annak Európát romba dönteni szándékozó bevándorláspolitikáját, így nincs azon mit csodálkozunk, hogy az utóbbi időben megszaporodott Ukrajna Magyarország és a kárpátaljai magyar kisebbség elleni agresszív támadásainak a száma.

Mindenesetre különösen elgondolkodtató, hogy adva van egy dokumentumok és hangfelvételek által is bizonyítottan Soros kegyeit élvező ukrán kormányzat, amelynek épp akkor gyűlik meg a baja a magyarokkal, amikor hazánk kormánya erőteljesen kritizálja Soros és hálózatának működését Európában, különös tekintettel az illegális bevándorlást szervező Soros-szervezetekre…

…Már a 2016 augusztusában nyilvánosságra hozott DCLeaks-iratok is arról írtak, hogy Soros György és szervezetei miként befolyásolták az ukrán belpolitikát, milyen szerepük volt a 2014-es majdani eseményekben és az új ukrán kormány megalakulásában…

…A dokumentumokból kiderül, hogy Soros György elszántan dolgozott azon, hogy a neki megfelelő államszerkezet jöjjön létre Ukrajnában.

Ha mindez nem lett volna elég, mint emlékezetes, Jevhen Bisztrickij, az OSF korábbi ukrajnai vezetője elárulta: az ukrán kormányhoz rengeteg szálon keresztül kötődnek Sorosék, és kapcsolatban állnak a fő miniszterekkel.

Ezt bizonyítja az is, hogy Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök 2015 novemberében – akkor még házelnökként – is találkozott Soros Györggyel, hogy megvitassák az ukrán reformokat, azon belül a decentralizációs folyamatot és a bírósági reformot.

Magyarul: Ukrajna miniszterelnöke egy amerikai állampolgárságú , Ukrajnához semmiképpen sem kötődő pénzügyi spekulánst tartott alkalmasnak az ukrán kormányzati belügyek megvitatására. Vajon miért?” (Lokál: Soros emberei szervezik Ukrajnában a magyarok elleni kampányt).

Hajrá magyarok

A ma­gyar lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott 3-3-as dön­tet­lent ját­szott Ész­t­or­szág­ban a Nem­ze­tek Li­gá­já­ban. Marco Rossi ne­gye­dik ta­lál­ko­zója volt ez a nem­zeti csa­pat élén, és már ebben a rövid idő­szak­ban sok po­zi­tí­vu­mot lehet fel­fe­dezni.

Marco Rossi irányítása alatt mutatkozott be a válogatottban Willi Orbán, a német Leipzig klasszisa, aki a görögök és az észtek ellen is végig a pályán volt. A keret legértékesebb tagjának (15 millió euró, 4,8 milliárd forint) játékra nem lehet panasz. A 25 éves belső védő hosszú évekre stabil pontja lehet majd a magyar együttesnek.

A válogatott „tizenkettedik játékosát”, a szurkolókat szintén dicséret illeti, hiszen mindhárom idegenbeli mérkőzésen (Finnország, Görögország, Észtország) nagy számban buzdították a csapatot. A görögök elleni, hazai zárt kapus találkozó miatt először november 15-én, Észtország ellen biztathatják a jól megszokott környezetben, a Groupama Arénában a Rossi-csapatot. (Ripost: Van még re­mény az Eb-re, ebben bíz­hat­nak a ma­gyar fo­ci­szur­ko­lók).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .