Bréking nyúz, 2018. november 28. – Tudósítás a másik valóságból

0
936
Kiderül, ki az erősebb

A Lokál egy a Hír TV birtokába került hangfelvételt propagál, melyen egy jobbikos azzal dicsekszik, hogy leütött egy zsidó nőt. Chuck Norris nem csak nagyon erős, de annyira bátor, hogy még Európa erős emberének autójába is be mert ülni. A Magyar Idők visszasírja a régi Vonát.

 

Chuck Norris találkozása Orbán Viktorral

„Chuck Norris egy adománygyűjtő akció keretében látogatott Magyarországra, és ha már itt járt, Európa erős emberével, Orbán Viktorral is összefutott. A hatszoros karate-világbajnok, örökös texasi ranger szerint Hollywood a baloldal és a liberálisok kulturális szócsövévé vált. Trump nagyon jól végzi a dolgát, Orbánt pedig barátként üdvözölte!” (888: Ilyen volt Orbán és Chuck Norris találkozója)

Szávay (Pistának jó lesz) István leütött egy zsidó nőt

„Párttársának kezdett dicsekedni az a jobbikos politikus tettével, aki egy szórakozóhelyen megvert egy zsidó nőt, miután az megjegyzést tett rá – számolt be a Hír TV.

A tévé úgy tudja, hogy Szávay István, a Jobbik frakcióvezető-helyettese a történettel több jobbikosnak is eldicsekedett, ráadásul tette felett a párt következmények nélkül siklott tovább.

A Hír TV birtokába került hangfelvétel szerint a képviselő azzal hencegett a párt májusi kongresszusán, hogy egy budapesti szórakozóhelyen leütött egy zsidó nőt, mert az beszólt neki.

X: Mit csináltál Pista?

Szávay István: Leütöttem egy nőt.

Szávay István: Beszólt, hogy náci bűz van. Én meg leütöttem, hogy büdös zsidó! Pakk!

Szávay István: Egy igazi ilyen kampós orrú rohadék volt.

X: Orrba gyűrted?

Szávay István: Tessék?

X: Orrba gyűrted?

Szávay István: Ja. A heftijét elferdítettem egy kicsit.” (Lokál: Egy zsidó nő leütésével hencegett a jobbikos – van még lejjebb?)

Magyar Idők, furcsa idők

„Furcsa időket élünk”, jegyzi meg Uj Péter, a 444 főszerkesztője egy beszélgetésben. Merthogy Uj Péter Vona Gáborral beszélgetett. Bizony, furcsa időket élünk. Vona Gábor, most éppen vlogger és riporter a Zsúrpubi.hu-n kedélyesen cseverészett a 444 főszerkesztőjével.

„10 évvel ezelőtt még nem biztos, hogy leültünk volna egymással beszélgetni, bár én mindig mindenkivel nyitott voltam leülni, de nem biztos, hogy ennyi mindenben egyetértettünk volna, mint ma.”

Ezt már Vona mondja. Ezen a ponton azonnal beugrik elhíresült csörtéje Bethlen Jánossal, amikor „az én mindig nyitott voltam leülni beszélgetni” jegyében elküldte Izraelbe a műsorvezetőt. Éljen inkább ott, ha ennyire érdekli a zsidóság – tette még hozzá a mi mindig nyitott Gáborunk.

Vona Gábor, a Jobbik bukott vezetője képtelen elfogadni bukása tényét, nem képes visszavonulni a nyilvánosságtól, és inkább heti két videóbejegyzéssel igyekszik kimosni politikai szennyesét.” (Magyar Idők: Vona Gébor és Uj Péter Újdonsült barátsága)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .