Bréking nyúz, 2018. május 29. – Tudósítás a másik valóságból

0
809

Az Origonak ezúttal nem jött össze saját migránsozós cikk, ezért a Riposttól kértek kölcsön, a Lokálnak is gatyába kéne rázniamagát, mert nekik csak annyi jutott, hogy bagatellizálják a külföldön dolgozó magyarok számát. Egyedül a 888 hozza szokott formáját. Létezik egy másik valóság is, amely olyan szép, hogy nem is igaz.

Origo: Sorosék a törvényeket kijátszva csempészik be a migránsokat

A Ripost beszámolója szerint a Soros szervezetek által kitartott magyarországi ügyvédek telefonszámai, elérhetőségei már ott vannak a magyar határ közelébe érkező migránsok zsebében, pontosan lebontva mindegyik határállomásra. A Sorosék által működtetett Welcome to Europe honlapon fel van tüntetve valamennyi bevándorlókat segítő sorosista ügyvéd elérhetősége, akik segítséget nyújtanak számukra, hogy hogyan, milyen jogi kiskaput kihasználva tudják megúszni a kitoloncolást. Ezeknek vet véget többek közt az Országgyűlés elé terjesztett Stop Soros törvényjavaslat.

A Ripost úgy tudja, hogy a hazánkba érkező migránsok már célzottan ezeket a Soros által busásan fizetett ügyvédeket kérik képviseletükre, akik mindenféle jogi kiskaput kihasználva próbálják elérni, hogy ne lehessen az illető bevándorlót kiutasítani az országból. (Soros magyar ügyvédei a törvényeket kijátszva csempészik be a migránsokat)

888: Inkább legyen muszlim és nő, mint férfi és fehér

Nagyarányú változásokat helyezett kilátásba Will Norman londoni biztos a jövőbeni bicikliutakkal és az azok használatát ösztönző programokkal kapcsolatban, miután friss felmérések szerint aránytalanul sok középkorú fehér férfi használja a kerékpárutakat, és túl kevés nő vagy kisebbségi lakos.

Norman szerint ez pedig azt a hamis képet alakíthatja ki a muszlimok, feketék és egyéb nem tősgyökeres angolok körében, mintha az állam szándékosan csak a fehér férfiak életkörülményein szeretne javítani. A biztos szerint jelenleg 15 százaléknyi kisebbségi használja a frissen megépített és karbantartott bicikliutakat, de ennek a számnak akár a háromszorosa is lehetne. (888: Hivatalos: fehér férfiak helyett több muszlimot és nőt szeretnének Londonban)

A Lokál élvezi, hogy máshonnan még többen mennek el, mint tőlünk

Az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) adatai szerint 325 ezer magyar vállal más ­uniós tagállamban munkát, az arány jellemzően csak a nyugati tagországokban alacsonyabb.

A 20-64 éves korcsoport 5,2 százaléka dolgozik más uniós országban, s így a huszonnyolc tagállamból a tizenharmadik Magyarország. A nyugat-európai tagállamokban alacsonyabb csak a külföldi munkavállalás aránya, illetve a 2004-től csatlakozott 14 ország közül Cipruson, Szlovéniában és Csehországban. Az unió egészének lakosságát nézve egyébként az arány 3,8 százalék. (Lokál: Nem jelentős a külföldön munkát vállaló magyarok aránya)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .