Bréking nyúz, 2018. 09.21. – Tudósítás a másik valóságból

0
472

A szexuális ragadozók is Soros kottájából játszanak, Dzsudzsáknak a magyar válogatott az első számú klubja, de az Emirátusokban több a pénz, a PestiSrácok elképzelte, hogy Szél Bernadett élete párja későn hazajáró és isiászos.

 

Dzsudzsák, az internacionalista hazafi

„Mivel a pénz velem kapcsolatban régen is, most is központi téma, egy dolgot fontos tisztázni. Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele, hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában. Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozni. Szívemhez közeli és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland élvonal, de sajnos ez sem jött össze, mert az érdeklődők között nem volt olyan klub, amelyikkel egyezett volna az ambíciónk…Lépnem kellett, mert nem várhattam tovább. Marco Rossi szövetségi kapitány – érthető módon – csak akkor látja helyemet a válogatottban, ha van csapatom. Nekem pedig – ahogy mindig, úgy most is – Magyarország és a magyar válogatott az első számú klubom!” (Origo: Dzsudzsák elmondta, miért megy vissza az Emirátusokba)

Soros mocskos mancsa a zaklatók közé is betette a patás lábát

„Mint ismert, Amerika legújabb MeToo-botránya ezúttal Brett Kavanaugh, Donald Trump elnök főbírójelöltje ellen irányul. A vádló egy több mint 30 évvel ezelőtti eset miatt szólalt fel Kavanaugh ellen.

Közben újabb részletek láttak napvilágot. Debra Katz, az „áldozat” ügyvédje például egy olyan – magát civilnek mondó – szervezet alelnöke, amely a Soros György által finanszírozott szervezetek egyikének támogatását élvezi – írja a The Washington Times.” (888: Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban)

Szél Berni virtuóz módon forgatja a sodrófát

„Szél Berni más kurzusokon vesz részt, neki kifejezetten csajos témákat kerestek. Ő Washingtonban a női konfliktuskezelésről, Dallasban a szexuális zaklatás és a családon belüli erőszak kezelésének kérdéseiről hallgathat előadásokat.

Ezt olvasva sajnos elakadtam az események analízisében, mert belém villant a kép, amint Berni – a kiképzésen tanult női konfliktuskezelési technikákat felhasználva – virtuóz módon forgatja a sodrófát élete párjával szemben, mikor az kissé későn és némileg isiászosan tér haza. De mit szól majd ehhez az etikai bizottság? A sodrófa és egyéb konyhai eszközök használatán túl nem tudom elképzelni, miben különbözik a női és a férfi konfliktuskezelés.

Zárójel. Sohasem értettem, hogy miért gondolják a haladók, hogy a férfiakban, amint nőt látnak, felébred a bennük lakozó juhászpéter és verni kezdik. Számomra ez azért kínos, mert bizonyára probléma lehet a férfiasságommal, ugyanis még sohasem emeltem kezet nőre. Jó, az óvodára nem emlékszem. Zárójel bezárva.” (PestiSrácok: A kiképzés)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .