Amor-18 – eddig mindenkit meggyógyított

0
5404
amorphical.com

Az izraeli Amorphical biotechnológiai vállalat által a II. fázisú kísérlet során kifejlesztett kezelést kapott mind a 18 kórházba került személy felépült, és néhány napon belül hazaengedték őket.

Az izraeli Amorphical biotechnológiai cég által kifejlesztett Amor-18 gyógyszert kapó mind a 18 COVID-19-es, közepesen súlyos vagy súlyos tünetekkel kórházba szállított beteg felépült, és néhány napon belül hazaengedték – mondta Dr. Nashat Abu Saleh, a Safedi Ziv Medical Center koronavírus-osztályának társigazgatója. a II. fázisú klinikai vizsgálatot vezetője.

A placebót kapott 19 személy közül hatot intenzív osztályra kellett szállítani, és ketten meghaltak.

Kísérleti ellátás keretében a 18 tesztelt fertőzött közül

két nagyon súlyos állapotban lévő beteg is kapott  gyógyszert. mindketten felépültek, és néhány napon belül hazamehettek.

Az Amor-18-at, amely fő összetevőként amorf kalcium-karbonátot (ACC) használ, orálisan vagy inhalálással adták be. Amint azt a cég kifejtette, az ACC képes módosítani a savas pH-változásokat minden egyes sejt körül. Ezek a változások befolyásolják a COVID-19 képességét, hogy behatoljon a sejtekbe és szaporodjon. Ez lehetővé teszi, hogy a gyógyszer megakadályozza a vírus terjedését és ezáltal a betegek állapotának romlását.

„Izgatottak vagyunk a klinikai vizsgálat eredményei miatt, amelyek valódi reményt hoznak a COVID-19-betegek számára Izraelben és szerte a világon, és különösen biztatóak ezekben a napokban az Omicron variáns ötödik hullámának kezdetekor ” – mondta az Amorphical vezérigazgatója, Yossi Ben. „Az általunk kifejlesztett gyógyszer gyulladáscsökkentő, biztonságos és hatékony, és könnyen használható.

Megjegyezte:

” az Amor-18 a teljes SARS-víruscsalád ellen fog működni, beleértve az összes COVID-változatot is.”

További kisérleteket végeznek más izraeli kegészségügyi központokban és a közeljövőben több földrész kórházaiban – így amerikai és európai kórházakban – is tesztelik a készítményt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .