Bréking nyúz, 2018. november 11. – Tudósítás a másik valóságból

0
1122
klimaváltozás
Forrás: Pixabay

A klimaváltozás is a migráció miatt fontos, ezt viszont nem lehet libsi eszközökkel megakadályozni. Merkel kancellár tehet egy terrortámadásról, mert a tudtával hagytak szabadon egy terroristát. A Soros Express megindult az amerikai határ felé.

Liberális eszközökkel nem lehet a klímaváltozással szembeszállni

Nagyjából kéthetente kijön egy halálsikolyszerű új kutatás vagy elemzés, ami szerint már rég túl vagyunk azon a ponton, hogy megmenthetnénk a Földet. A klímaváltozás és az azt gyorsító extrém környezetszennyezés miatt belátható időn belül kritikus állapotba kerül a Föld víztartaléka, egyre több terület sivatagosodik el és ellepnek minket a jégsapkából kiolvadt vírusok és baktériumok. Bár a libsi zöldek csak ezt a szeletét hajlandóak észrevenni a klímaváltozásnak, ugyanezen kutatások szerint mielőtt mindez megtörténne, klímamenekültek százmilliói lepik majd el Európát is. Ők pedig a vízért jönnek és a túlélésért, ami előre nem látható, de talán végzetes konfliktusokhoz vezethet.

A migránskérdéssel bizonyos szintig még gyakorlati eszközökkel is szembe lehet szállni – a kerítés például láthatóan az elmúlt évek tömegei ellen jól működött –, a százmilliós invázió elleni védekezés már testtartás kérdése. Ami biztosan nem a megoldás felé visz, csak céltalan sivalkodás, az a ligetvédőkhöz hasonló erdőkben sátrazás, elkorhadt kivágandó fák emberlánccal való védelmezése és a szívószálak démonizálása. A klímaváltozás ügyét a progresszív baloldal sajátította ki magának, mintha a Föld megóvása egyedül őket érdekelné.

A liberális eszközök itt nagyjából ugyanolyan értelmetlenek, mint bármilyen más téren. (888: A sivalkodás nem fogja megmenteni a Földet)

Szándékosan szabadon hagytak a németek egy terroristát

Kiderült, hogy Angela Merkel kancellár tudtával hagyták szabadon a hatóságok a terroristát, aki 2016 decemberében a tömeg közé hajtott kamionjával a berlini karácsonyi vásárban.

Könyvet írt Németország destabilizálódása címmel egy német exrendőr a csaknem két évvel ezelőtti, Berlinben történt terrortámadásról. Stefan Schubert exkluzív információkat tárt a fel a 2016. december 19-ei terrorista merényletről, amit Anis Amri a karácsonyi vásárban követett el, amikor egy kamionnal belehajtott a tömegbe.

Schubert az M1-nek elmondta, hogy a német kormány valótlan információkat hozott nyilvánosságra az ügy részleteiről. A titkosszolgálatok szerették volna felderíteni a férfi kapcsolatrendszerét, továbbá azt, hogy miként kommunikált az Iszlám Állammal, így inkább szabadon hagyták. „Lehallgatták a mobilját, megfigyelték, és ez sokkal fontosabb volt a számukra, mint a saját népük védelme” – mondta Schubert. Utólag az is kiderült, hogy a terrorista nyomai Angela Merkel kancellár hivatalába vezetnek. (Híradó.hu: Megtört a hallgatás Németországban)

A Soros Expressnek nevezett migránskaraván az amerikai határ felé tart

A Mexikóvárosdi ideiglenes szálláshelyeken állomásozó dél-amerikai bevándorlók nem kapták meg a könnyebb utazásukhoz kért buszokat, így gyalog indultak el az Egyesült Államok irányába. Eközben Donald Trump elnök megerősítette a határok védelmét, az őrök pedig a törvény teljes szigorával sújtanak mindenkire, aki illegálisan akar bejutni az országba.

A menet összehangoltságára és a karaván szervezettségére már az amerikai sajtó is felfigyelt. Vannak, akik Soros Expressnek nevezték el a menetet, miután kiderült: a karavánok útját segítő csoportok a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány támogatását is élvezik. (Híradó.hu: Megindult a migránskaraván az amerikai határ felé)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .