120 perc – 2018. január 29. 10:00

0
263

Babis folytatja a kormányalakítási tárgyalásokat

Andrej Babis folytatja a tárgyalásokat azokkal a pártokkal, amelyektől támogatást remél új kormányához. Ezt azután jelentette be, hogy Milos Zeman elnököt újraválasztották és ez plusz időt biztosít Babis számára.

Nem mond le Udo Landbauer

Alexander Van der Bellen államfő felszólítása ellenére sem mond le mandátumáról az osztrák Szabadság Párt alsó-ausztriai tartományi gyűlés vezetője. Az Udo Landbauer által támogatott szervezet korábban náci énekkönyveket terjesztett.

Tovább emelkedik a vízszint Párizsban

Hétfő reggelre 5,84 méter magasra emelkedett a Szajna vízszintje Párizsnál, csak holnap kezd el visszahúzódni. Másfélezer embert kellett evakuálni, s ugyanennyi otthon marad közművek nélkül. 2006-ban volt  rekord, 6,1 méter magas Szajna-szinttel.

Fucsovics előrelépett a ranglistán

Az Ausztrál Nyílt teniszbajnokságon elért kiváló eredményének megvan a hatása: Fucsovics Márton a 63. Helyre került fel a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.  17 helyet javított eddigi pozícióján. A rangsor élén továbbra is Nadal áll.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .