120 perc – 2018. január 26. 12:00

0
633

Ungár Péter a Médiahatósághoz fordul a köztévé műsora miatt

A Duna Tv vasárnap reggel sugárzott baptista ifjúsági műsorában a homoszexuális emberek méltóságát súlyosan sértő állítások hangzottak el az LMP szerint, ezért Ungár Péter elnökségi tag a Médiahatósághoz fordul, és a TASZ közreműködését kéri. (LMP sajtóközlemény)

Kiderült, kiket indít a választáson a Jobbik

Nyilvánosságra hozta képviselői listáját a Jobbik, miután péntek reggel hivatalosan is regisztrálták magukat a Nemzeti Választási Irodánál. A párt mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet. (Jobbik sajtóközlemény)

Nyolcezer adag kanyaró elleni védőoltást küld a kormány Kárpátaljára

A védőoltások biztosítása a határon túli magyarság számára nemcsak a nemzeti összetartozás erősítésének lehetősége, hanem a határainkon túlról érkező járványügyi kockázat csökkentésének eszköze is az Emmi egészségügyi államtitkársága szerint. (MTI)

Federer egy óra alatt jutott be az AusOpen döntőjébe

Roger Federer alig több mint egy óra játékkal bejutott az Australian Open döntőjébe, miután ellenfele, a dél-koreai meglepetésember, Csung Hje On a második szettben feladta az elődöntőt 6-1, 5-2-es állásnál. Federer Marin Csiliccsel játszik a vasárnapi döntőben. (AusOpen.com)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .