120 perc – 2018. január 25. 14:00

0
662

Karácsony esete a tizenharmadik havi nyugdíjjal

Évenkénti egyszeri, az átlagnyugdíjnak megfelelő mintegy 120 ezer forintos juttatást ígér a nyugdíjasoknak Karácsony Gergely. Az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje szerint a magyar baloldal nem tud nem beszélni a tizenharmadik havi nyugdíjról. (atv)

Erdőtüzekben megsérült medvéket gyógyítottak Kaliforniában

A Kaliforniai Egyetem állatorvosai a Los Padres nemzeti parkerdőben találtak a két felnőtt medvére, valamint az öt hónapos pumakölyökre. Mindegyik vadnak a mancsa égett össze. Az állatorvosok bevetették az akupunktúrát, a kiropraktikát és a hideg lézert is. (AP)

Autómegosztó szolgáltatást indít a Mol.

A 300 autót egyelőre Budapest belső részein lehet igénybe venni, amelyhez okostelefonos alkalmazás és előtte internetes regisztráció szükséges. Az ár versenyképes a taxiéval. (FüHü)

Farkas nyomát találhatták meg a Börzsönyben

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai a szerdán reggel megtalált lábnyomok alapján figyelték a ragadozó mozgását, majd ürülékmintát is találtak. Teljes biztonsággal csak a minta további elemzése után lehet kijelenteni, hogy a farkas sok év után visszatért a Börzsönybe. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .