Egy állampolgár véleménye a Soros-tervről

0
217

Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a „Soros-tervről”, közölte Velencén, a Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén Kósa Lajos. Ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy bonyolítson le egy nemzeti konzultációt róla.

Nagyon mélyen tisztelt Fidesz, és kormány!

Hogy rögtön a lényegre térjek: ami engem illet, nagyra értékelem, hogy Soros úr, nem sokkal a reggeli ébredés után fogat mos. Ebben személy szerint semmi kivetni valót nem látok, ebből még senkinek sem származott baja. Ahogy mifelénk, Magyarországon mondják: ettől még senkinek sem lett gyereke.

Azzal, hogy tudomásom szerint szokott reggelizni, nagy vonalakban szintén egyetértek. Kell, hogy legyen az ember gyomrában valami, s elég baj, hogy sokan ezt nem veszik komolyan, és ha tehetik, elbliccelik. Harrach Péter szerint (tudják, az Önök pártszövetségének prominense) ez sokaknál életforma kérdése, vagyis, szerinte sok gyerek azért megy éhesen, korgó gyomorral az iskolába, mert náluk életforma, hogy nem reggeliznek.

Másoknál pedig az tekinthető életformának, hogy télen fáznak, mert nincs mivel fűteniük,

néhányan közülük meg is fagynak, és az is életforma ma sokaknál Magyarországon, hogy a sárga csekkeket nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudják befizetni.

Persze, más életformákat is ismerünk, van, aki helikopterrel jár lakodalomba, más jachton csónakázik, de vannak olyan honfitársaink is, akik lapkiadókat, balatoni partszakaszokat vásárolnak, vagy éppen a saját lábukon állnak.

De, vissza Soroshoz. Azt kérdezik tőlem a tisztelt urak, hogy mi a véleményem a Soros-tervről. Megmondom őszintén, nekem nagyon szimpatikus. Én teljesen egyetértek a nyílt társadalom eszméjével, vagyis, azzal, hogy Magyarországot, valamint a volt szocialista országokat Soros úr demokratikus rendszerekké kívánta átalakítani. Szerény véleményem szerint

Soros úr nagyon jól tette, hogy saját vagyonából dollármilliókat adott ezeknek az országoknak,

a legtöbbet, ha jól tudom, szülőhazájának, Magyarországnak.

Problémásnak tartom viszont, hogy vannak emberek, akik Soros Györgyöt, aki, mint említettem, sok pénzt adott nekünk, magyaroknak, nem kedvelik. Miközben azokat az urakat – nevek és titulusok nálam – akik legalább annyi pénzt elloptak tőlünk, mint amennyit Soros adott nekünk, kedvelik, de legalábbis, nem utálják annyira, amennyire megérdemelnék.

A tisztánlátás érdekében el kell még mondanom, hogy teljes részletességgel nem ismerem Soros György terveit. Nem tudom például, hogy délutánonként szokott-e szunyókálni – idős korára tekintettel úgy gondolom, hogy igen.

Ha ez valóban így van, én ezt csak támogatni tudom.

Köszönöm, hogy megkérdeztek Soros úr terveiről. ha a jövőben bármikor szükségük lesz a véleményemre, szívesen állok a nagyon mélyen tisztelt urak rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.