Rájár a rúd a karácsonyfákra

0
350

Riasztó hírek érkeznek az össznépi karácsonyfákról. Legutóbb a Békés Megyei Online számolt be arról, hogy eltört a békéscsabai karácsonyfa.

Öröm az ürömben, hogy a csabaiak minden bizonnyal nem maradnak karácsonyfa nélkül: a helyszínen ugyanis több felajánlás is érkezett az újabb fára!

Három nappal ezelőtt a Budapestre szállított ország karácsonyfája járt pórul. Az RTL Klub híradójának beszámolója szerint a fa nagy részén kihullottak a tűlevelei, a zöldellő ágak helyén pedig barna foltok éktelenkednek.

A 16 méter magas, 5 tonnás fenyőt, amely több mint 40 éve állt tököli házuk udvarán, egy nyugdíjas házaspár ajánlotta fel. Miután kivágták, egy

speciális katonai gépre tették, és rendőri, valamint katonai felvezetéssel

a Parlamenthez szállították.

A Hír Tv úgy tudja, hogy a szállítás során a fa lelógott az útra, illetve az is látszik egy képen pedig az látszik, hogy a nyerges vontató félpótkocsiján csak a törzse mentén rögzítették a fát.

Az illetékesek szerint mindez csak fanyalgás, más szóval, hangulatkeltés, és az ország karácsonyfája fekldíszitve ugyanolyan szép lesz, mint a korábbi években.

Reméljük, hogy így lesz. Mert arra még gondolni sem szeretnénk, hogy e rejtélyes balesetek mögött Brüsszel ármánykodását sejtsük, és hogy ezek a korábban nem tapasztalt esetek a Soros-terv részei lennének.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .