Kiszakadt az erkélykorlát egy Meki felett

0
1677
Fotó: Winter László zls/FKI

Hajnalban kiszakadt egy első emeleti lakás erkélyének korlátja a Harminckettesek terén. Két fő a mélybe zuhant, akiket a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak. A lakás alatt gyorsétterem működik.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Kolozsi Péter elmondta, hogy hajnalban történt az eset. Két férfi a józsefvárosi Harminckettesek terén egy ötemeletes társasház első emeleti erkélyén tartózkodott, amikor a korlát kiszakadt. A tűzoltók eltávolították az erkély veszélyesen lógó részeit. A lakás alatt egy McDonald’s-étterem van, de szerencsére az esemény időpontjában senki nem tartózkodott az erkély alatt. Más nem sérült meg.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte, hogy egy rohamkocsit és egy esetkocsit is riasztottak a helyszínre. A két súlyosan sérült fiatal férfi töréseket, belső sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket kórházba vitték.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .