Jobbik: a Fidesznek fontosabb a biznisz, mint a haza védelme

0
636

A Fidesz-KDNP többség az Igazságügyi Bizottság hétfői ülésén újra leszavazta azt az Alaptörvény-módosítást, amely a szegény migránsokon kívül a gazdagokat is távol tartotta volna Magyarországtól.

Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője közleménye szerint a párt indítványa csupán egy kiegészítő résszel bővítette volna ki a tavaly novemberben az országgyűlés előtt leszavazott Alaptörvény-módosító javaslatot, de ez az egy mondat meggátolná, hogy bárki a jövőben pénzért árulhassa a tartózkodás vagy letelepedés jogát Magyarországon.

Mivel a módosítás többi részét a haza védelme szempontjából elengedhetetlennek minősítette a Fidesz, ezért amit látunk, az nem más, mint a piszkos biznisz újraindítási lehetőségének megvédése a magyar nemzeti érdek elárulásának árán is.

A Jobbik számára egyértelmű, hogy Fidesznek a haza védelme csak addig tart, amíg az nem sérti az offshorozó haverok érdekeit. Ezzel szemben a nemzeti néppárt továbbra is minden kvótát, úgy a Juncker, mint a Rogán-kvótát elutasítja!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .