Ezt kell tennie, hogy ne maradjon le híreinkről

0
715

A Facebook megváltoztatja algoritmusát, emiatt átalakulnak a hírfolyamok: a felhasználók, vagyis Önök kevesebbet láthatnak majd a különböző oldalak, így például a Független Hírügynökség bejegyzéseiből. Ha viszont nem szeretne lemaradni a híreinkről, akkor néhány egyszerű lépéssel megoldható, hogy továbbra is lássa őket.

Ez kétféleképpen is megoldható:

1. A FüHü Facebook-oldalán a Követed (ha angolul használja az oldalt: Following) gombra kattintva ki kell választania a Megjelenítés elsőként (See first) opciót.

2. A másik lehetőség: a Facebook kezdőoldalán kattintson a jobb felső sarokban lévő, lefelé mutató kis nyílra, és a megjelenő ablakban válassza ki a Hírfolyam-beállítások (News Feed Preferences) opciót.

Ekkor megjelenik egy felugró ablak, itt kattintson az Elsőként megjelenők beállítása (Prioritize Who to See First) gombra, és a megjelenő oldalak közül válassza ki a FüHü-t, végül kattintson a Kész (Done) gombra.

Köszönjük!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .