Kezdőlap Címkék FüHü

Címke: FüHü

Nemzeti konzultáció: fejezzék abba!

Nagyvonalú és mind részleteiben, mind pedig összességében igen előremutató felajánlást tesz a fuhu.hu szerkesztősége. Tudjuk, hogy a nemzeti konzultáció nem csupán sikeres, de az ország jelene, valamint jövője szempontjából is létfontosságú.

 

Tudjuk, hogy a magyar emberek másra sem gondolnak egész nap, minthogy minél gyorsabban és eredményesebben visszaküldhessék a nemzeti konzultációs leveleket. Ezért vannak hosszú sorok a postán, a kórházi várókban, és mindenütt, ahol az embereknek módjuk van ármányiról eszmét cserélni.

Tudunk mindent, és a magunk szerény módján szeretnénk osztozni az össznemzeti örömben és egyúttal elősegíteni, hogy még az eddigieknél is sikeresebb legyen az, ami a kormány szerint már most is sikeresebb, mint bármi, ami valaha volt ebben a kis országban.

Ennek érdekében vállaljuk, hogy minden nap több cikkben is foglalkozunk a nemzeti konzultációval. Leírjuk, ha kell százszor, hogy nemzeti konzultáció nélkül már régóta nem lenne Magyarország, nem elhallgatva azt a tényt sem, hogy a nemzet még sohasem volt ennyire egységes, mint most.

Amennyiben igény van rá, követeljük, hogy a nemzeti konzultációt nyilvánítsák hungarikummá. és legyen a világörökség része.

Annyi cikket írunk erről, amennyit csak lehet. Sőt, ígérjük, még annál is többet. Nem ismerünk lehetetlent, s másokkal ellentétben nem fogunk akadékoskodni. Nem kérdezzük meg, hogy mennyibe kerül ez  a magyar adófizetőknek, mint ahogyan a Naptól sem kérdezi senki, hogy mennyiért adja a fényt és a meleget.

Megírjuk, hogy minden nagyon jó. Cserébe csupán egyetlen dolgot kérünk a derék uraktól, akik ezt az egészet kitalálták: fejezzék már abba! Mert ez így valóságnak siralmas, viccnek pedig túlságosan durva.

Ezt kell tennie, hogy ne maradjon le híreinkről

0

A Facebook megváltoztatja algoritmusát, emiatt átalakulnak a hírfolyamok: a felhasználók, vagyis Önök kevesebbet láthatnak majd a különböző oldalak, így például a Független Hírügynökség bejegyzéseiből. Ha viszont nem szeretne lemaradni a híreinkről, akkor néhány egyszerű lépéssel megoldható, hogy továbbra is lássa őket.

Ez kétféleképpen is megoldható:

1. A FüHü Facebook-oldalán a Követed (ha angolul használja az oldalt: Following) gombra kattintva ki kell választania a Megjelenítés elsőként (See first) opciót.

2. A másik lehetőség: a Facebook kezdőoldalán kattintson a jobb felső sarokban lévő, lefelé mutató kis nyílra, és a megjelenő ablakban válassza ki a Hírfolyam-beállítások (News Feed Preferences) opciót.

Ekkor megjelenik egy felugró ablak, itt kattintson az Elsőként megjelenők beállítása (Prioritize Who to See First) gombra, és a megjelenő oldalak közül válassza ki a FüHü-t, végül kattintson a Kész (Done) gombra.

Köszönjük!

Tíz éve történt – Rogán Antal szögre akasztotta a legényéletet

0

Tíz évvel ezelőtt, 2007. augusztus 23-án arról írt a Független Hírügynökség,hogy véget ér Rogán Antal legényélete.

Rogán Antal szombat délután tartja esküvőjét a fővárosi Bazilikában. Az V. kerületi polgármester és menyasszonya Gaál Cecilia az esküvő után két hetes külföldi nászútra utazik.

Ez alatt az idő alatt az alpolgármester helyettesíti a Belvárosi Önkormányzat vezetőjét.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK