Elfogni, kasztrálni és azonnal kitiltani

1
1258

Gyanúsan keveset tudunk arról, ami vasárnap hajnalban 3 órakor egy belvárosi gyorsétteremben történt. Egy 18 éves menekültstátuszú afgán férfi – a rendőrségi megfogalmazás szerint  – szexuális erőszak eltűrésére kényszerített egy magyar nőt. Az eset a gyorsétterem mosdójában történt, az afgán férfi elmenekült, ellene nemzetközi körözést adtak ki. A rendőrség tudja és nyilvánosságra hozta az afgán férfi nevét, ismeri a lakóhelyét, várhatóan őt magát is elfogják.

Normális ember felháborodik. Idejön egy ember, menekültstátuszt kap, és ahelyett, hogy igyekezne „meghálálni”, hogy jót tettek vele, bűncselekményt követ el. Jogos a felháborodás és az elvárás: hogy amennyiben beigazolódik az afgán férfi bűnössége, a hosszú börtönévek után örökre tiltsák ki Magyarországról.

Boldog István fideszes képviselő még másoknál is jobban fel van háborodva. Elfogni, kasztrálni és azonnal kitiltani. Ezt írta a Facebookon a honnak ezen atyja, akinek – biztos a mi hibánk – a nevét sem hallottuk idáig. Megszólalni sem hallottuk soha – sem fontos közügyekben, sem akkor, amikor valamelyik honfitársunk erőszakolt, vert, ölt – megfelelő aláhúzandó – meg valakit.

Most érezte úgy Boldog István, hogy eljött az ő ideje és meg kell szólalnia. Most, amikor egy afgán származású, azaz, migráns férfi az elkövető. Jogos Boldog István felháborodása, és – ha korábban más hasonló ügyekben is megszólalt volna, – akár hiteles is lehetne.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .