Kezdőlap Címkék Afgán

Címke: afgán

Elfogni, kasztrálni és azonnal kitiltani

Gyanúsan keveset tudunk arról, ami vasárnap hajnalban 3 órakor egy belvárosi gyorsétteremben történt. Egy 18 éves menekültstátuszú afgán férfi – a rendőrségi megfogalmazás szerint  – szexuális erőszak eltűrésére kényszerített egy magyar nőt. Az eset a gyorsétterem mosdójában történt, az afgán férfi elmenekült, ellene nemzetközi körözést adtak ki. A rendőrség tudja és nyilvánosságra hozta az afgán férfi nevét, ismeri a lakóhelyét, várhatóan őt magát is elfogják.

Normális ember felháborodik. Idejön egy ember, menekültstátuszt kap, és ahelyett, hogy igyekezne „meghálálni”, hogy jót tettek vele, bűncselekményt követ el. Jogos a felháborodás és az elvárás: hogy amennyiben beigazolódik az afgán férfi bűnössége, a hosszú börtönévek után örökre tiltsák ki Magyarországról.

Boldog István fideszes képviselő még másoknál is jobban fel van háborodva. Elfogni, kasztrálni és azonnal kitiltani. Ezt írta a Facebookon a honnak ezen atyja, akinek – biztos a mi hibánk – a nevét sem hallottuk idáig. Megszólalni sem hallottuk soha – sem fontos közügyekben, sem akkor, amikor valamelyik honfitársunk erőszakolt, vert, ölt – megfelelő aláhúzandó – meg valakit.

Most érezte úgy Boldog István, hogy eljött az ő ideje és meg kell szólalnia. Most, amikor egy afgán származású, azaz, migráns férfi az elkövető. Jogos Boldog István felháborodása, és – ha korábban más hasonló ügyekben is megszólalt volna, – akár hiteles is lehetne.

Bréking nyúz, 2018. 09. 01. – Tudósítás a másik valóságból

1

A PestiSrácok bemutatja: a rózsaillatú kutyakaka esete a femináci lappal, avagy a libsik versenyben vándoroltatnák ki Nyugatra a magyarokat. Macron francia elnök kritizálta Orbánt, naná, hogy a minden lojalitásra (seggnyalást akartunk írni, de volt gyerekszobánk) kapható Origo nekimegy Macronnak. Diadalittasan üvölt a 888: afgán fiatalember késelt meg két embert Amszterdamban!

 

Ez itt Mucsa, kint nyugaton viszont minden jobb

„..buták/agresszívek/rosszkedvűek/jobbágymentalitásúak/genetikailag alattvalók. Itt minden drága. Drámai a szegénység, négymillió hajléktalan gyermek éhen fagy. Majdnem mindenki kivándorolna. Románia is kenterbe ver minket. Diktatúra van. Stadionok. Távolodunk a Nyugattól. Ejrópai értékek. Fékek-ellensúlyok. Itt még a szurikátákat is agyonverik. Budapesten szarabb a gyros, mint Londonban. Stb. Csak néhány azon toposzok közül, amelyeket az elmúlt években hallottunk balliberrált honfitársainktól arra, miért Magyarország a Föld legpocsékabb helye. Most újabb módszert kísérleteztek ki a hazaszapulásra, illetve arra, hogy minél több magyar elmenjen innen – ha már a hon idegenekkel való elárasztása első körben nem sikerült. Beindult a kivándoroltatás-biznisz.

Az új módszer lényege: tetszőlegesen kiválasztott, külföldön élő magyarokkal mondatják el, miért szörnyű ez az ország. És természetesen az alig kódolt üzenet is ott lapul minden ilyen siralomhalmaz mögött: ők is emiatt menekültek el, nem lehet itt élni, és aki teheti, pucoljon innen. A megszólaltatott illető lehet létező személy, mint például a Londonban élő Kégl Ágnes újságíró, aki saját lapjának, a femináci WMN-nek magyarázta el a minap, miért kilátástalan ez a hely, amit mi hazánknak gondolunk. Ám lehet olyasvalaki a nagy bölcsességek forrása, akinek csak a keresztnevét árulják el: mint például az Indexnek sopánkodó Bori Londonból. Névvel vagy név nélkül, mondandójuk lényege ugyanaz: ez itt Mucsa, kint Nyugaton viszont sokkal jobb, ott még a kutyakaka is rózsaillatú.” (PestiSrácok: Itt az új libsi verseny: vándoroltass ki minél több magyart külföldre!)

Orosz író mögé bújt a francia elnök

„Macron a hét elején a francia nagykövetek előtt mondott beszédében Szolzsenyicin mögé bújt. A Nobel-díjas nagy orosz író 40 éve a Harvard Egyetemen a nyugat bátorságának hanyatlásáról beszélt, ezt idézte Macron azzal, hogy ő ezen akar változtatni. A francia elnök azonban elhallgatta Szolzsenyicin gondolatának második felét, emlékeztet Rioufol.

Szozsenyicin ugyanis így folytatta:nem lehet tagadni, hogy a személyiségek meggyengültek nyugaton, keleten viszont folyamatosan elszántabbakká és erősebbekké válnak… A legvégzetesebb Macron számára az, hogy olyan csatába akar beszállni Orbán Viktor ellen, amiben egyértelműen a magyar miniszterelnöknek van igaza.” (Origo: A meggyengült Macron elszigetelte magát egy zsákutcában.)

Minden afgán késelő, minden késelő afgán

„Két ember megsebesült egy késelésben Amszterdam fő vasúti pályaudvarán pénteken, a rendőrök megsebesítették a feltételezett elkövetőt is – közölte a holland rendőrség. Az esti órákban azonosították az elkövetőt, aki a közlése szerint egy német tartózkodási engedéllyel bíró 19 éves afgán. A késelő indítéka egyelőre nem ismert, a rendőrség közlése szerint véletlenszerűen választotta ki áldozatait.

A rendőrség lőfegyverrel megsebesítette az elkövetőt, majd a hatóságok kórházba vitették, ahol kihallgatták.

A nyomozás folytatódik, a hatóságok nem zártak ki semmilyen indítékot, így a terrorizmust sem. Az AT5 helyi televíziós csatorna úgy tudja, a késelést vita előzte meg.

A két megkéselt sebesültet is kórházba szállították.  (888: Szerintetek ki volt az amszterdami késelő?)

Bréking nyúz, 2018. április 3. – Tudósítás a másik valóságból

0

Altesti tájakra kirándult az egyébként politikusok lejáratására szakosodott Origo, nem nyilatkozó migránssal beszélgetett a köztévé, náci afgánokról adott hírt a Ripost, nem írta le Soros nevét a Magyar Hírlap, de mi enélkül is tudjuk, hogy kiről van szó.

Puncimustra az Origóban

Az Origo cikke szerint „a női nemi szerv nem egyforma, és egyik sem tökéletes. Egy intim gyantákat készítő kozmetikus öt csoportba sorolta a hölgyek intim fertályát, és leszögezte, egyáltalán nem az a leggyakoribb fajta, amiről eddig gondoltuk.”

Nem áruljuk el a titkot, a bizonyára sokakat érdeklő részleteket meghagyjuk intimitást kedvelőknek. Itt csupán jeleznénk, hogy az Origo még az ellenzéki politikusokat lejárató cikkeinél is fantáziadúsabban adott nevet a különféle nemiszerv-típusoknak. Szerintük létezik Barbie, Függöny, Duzzadt, Patkó, valamint Tulipán nevű vagina.

A többit az olvasó fantáziájára és bölcs belátására bízzuk. (Origo: A női nemiszerv öt típusa.)

Pedofil migráns, két feleséggel, gyerekekkel a Lokálban

A Lokál arról számol be, hogy „az M1 riportere Németországban egy olyan szír férfivel találkozott, aki két feleségével és hat gyerekével él együtt. Három évvel ezelőtt, a nagy bevándorlóhullám idején jutott el Németországba. Írni és olvasni még nem tud, egyelőre nem dolgozik, hanem segélyekből él. Azt azonban nem tudja pontosan, hogy mennyi pénzt kap. Az Ahmad nevű férfit többen is feljelentették már, ugyanis második felesége mindössze 13 éves volt, amikor összeházasodtak.

Ahmad és családja egy kétszintes házban él. A környékbeliek nem is sejtik, hogy a szomszédságukban lakó szír férfinak két felesége van. Az első feleség épp Ahmad hetedik gyermekével várandós. Ahmad nem akart interjút adni az M1-nek, de azt mondta, szívesen beszélget a velük. Éppen ezért az arcát nem mutatták a Híradóban”. (Lokál: Így él a pedofil migráns a két feleségével, gyerekeivel Németországban)

Náci afgán zaklatók, hamis személyivel a Ripostban

„A neuburgi rendőrség közlése szerint húsvét nagypéntekén este riasztották őket a szemtanúk, akik arról számoltak be, hogy egy fiatal lányt afgán migránsok zaklatnak. Abejelentést tevő járókelők azt is elmondták, hogy a banda több tagja is náci karlendítésekkel szórakoztatta magát. A kiérkező járőrök igazoltatni akarták a hét bevándorlót, ekkor derült ki, hogy az egyik 19 éves afgán személyi igazolványa hamis.” (Náci karlendítéssel fogadták a rendőröket a lányokat zaklató afgánok)

Az ősöktől örökölt ország megvédése a Magyar Hírlapban

„Ha a nemzeti, patrióta erők folytathatják a kormányzást, akkor folytatódik a dinamikus gazdasági növekedés, négy éven belül elérjük a teljes foglalkoztatottságot, minden évben tovább emelkednek a keresetek és a nyugdíjak, és csökkennek az adóterhek – ígéri Orbán Viktor, akinek szavait az elmúlt nyolc év kormányzati tettei és eredményei hitelesítik.

De újra és újra hozzáteszi, mindez csak akkor lehetséges, ha meg akarjuk és tudjuk védeni az őseinktől örökölt országot a más földrészekről érkező, más nyelvű, kultúrájú, életformájú idegenektől, és a bevándorlást – valójában az iszlám inváziót – támogató, szervező nemzetközi hálózatoktól, fizetett ügynökeiktől és itthoni csatlósaiktól. Vagyis ha Magyarország szabad, független és magyar ország marad.”(Faggyas Sándor: A tét)

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!