Bíróság előtt fiatalkorú lányok megrontásáért Trump dollármilliárdos haverja

0
183
youtube

A 66 éves Jeffrey Epsteint akkor fogták el a rendőrök amikor magán repülőgépe Franciaországból visszatérve leszállt New Yorkban. Lánykereskedelemmel és fiatalkorú lányok megrontásával gyanúsítják a 66 éves dollár milliárdost, aki korábban Donald Trump baráti köréhez tartozott. De jó kapcsolat fűzte a Clinton házaspárhoz is, akikkel egyébként maga Donald Trump is jó kapcsolatokat ápolt.

A kínos az ügyben az, hogy Jeffrey Epstein már ült hasonló vádak miatt Florida államban. Akkor életfogytig tartó börtön fenyegette, mert kiskorú lányokkal is kereskedett, de végül megúszta 13 hónappal. Azzal a floridai ügyésszel kötött vádalkut, aki jelenleg Trump munkaügyi minisztere.

Jeffrey Epstein a Wall Streeten szerezte milliárdos vagyonát , és híres volt azokról a partikról, melyeken a New York-i elit krémje vett részt. Most hosszú börtönbüntetés várja, ha nem talál olyan megértő ügyészt mint Floridában, ahol lánykereskedelem miatt életfogytiglan helyett csak 13 hónapot kellett börtönben töltenie.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..