András herceg is érintett lehet az Epstein-botrányban

0
1356
Randy Andy/youtube

Randy Andynek nevezte a brit bulvársajtó Erzsébet királynő kedvenc fiát , aki korábban igencsak jó barátságban volt Jeffrey Epsteinnel. A leánykereskedővel, aki a napokban öngyilkos lett New York-i börtönében.

Egy 17 éves „szexrabszolga” azt állítja, hogy Jeffrey Epstein körbeutaztatta az egész világon, ahol előkelő partikon kellett gazdag és befolyásos barátokkal szexelnie. Virginia Porter 2000 oldalas vallomása lett volna a vádirat egyik alapja Jeffrey Epsteinnel szemben. Szerepel-e a vallomásában András herceg, a királynő második fia? Ezt találgatja a londoni bulvársajtó egy fénykép alapján, mely az akkor 17 éves Virginia Portert ábrázolja András herceg társaságában. A királynő fia régóta mindent tagad. Csakis egy fotóról volt szó és semmi másról …

Csakhogy az Egyesült Államokban bűncselekménynek számíthat az, ha valaki szexuális kapcsolatot létesít egy 18 éven aluli személlyel. Pontosan ezt a törvényt kihasználva kér kárpótlást Virginia Porter, aki egy kis késéssel döbbent rá, hogy annak idején szexrabszolga volt Jeffrey Epstein szexhálózatában, mely fiatal lányokkal látott el befolyásos és dúsgazdag embereket. Elsősorban New Yorkban, de szerte a világon. Virginia Porter vallomásaiban szerepelnek azok az óriási bulik is, melyeket Saint Tropez-ben rendeztek – Naomi Campbell hajóján és másutt. Ezek alapján a nők és a gyerekek jogaival foglalkozó francia miniszterek vizsgálatot követelnek Franciaországban. Az igazságügyi miniszter figyelmeztette őket, hogy erre csakis neki van joga. Ő is csak akkor léphet, ha van feljelentés. Márpedig az nincsen.

Trump Bill Clintont gyanúsítja

Jeffrey Epstein igen jó barátságban állt Donald Trumppal még akkor, amikor az USA jelenlegi elnöke építési vállalkozó volt New Yorkban. Trump persze most szeretne megfeledkezni erről a barátságról. Tudja, hogy a legjobb védekezés a támadás. Bill Clintont gyanúsítja azzal, hogy kapcsolatban állt Jeffrey Epstein szexrabszolgáival. Bill Clinton nyolc évig üldögélt a Fehér Házban és szexuális étvágyáról sokat írtak az újságok. Majdnem belebukott a Monica Lewinsky-ügybe, amikor orális szexet folytatott az ifjú gyakornok lánnyal a Fehér Házban. Trumpnak nem is ő az igazi célpontja, hanem neje. Hillary Clinton alulmaradt vele szemben a legutóbbi elnökválasztáson, de azóta is elszántan bírálja Trumpot. Főként annak orosz kapcsolatai miatt.

Youtube

Trumpot az oroszok egy szexvideóval zsarolják?

A bulvársajtó szerint Trump a nyolcvanas években nagyon szerette volna megépíteni a Trump tornyot Moszkvában is. Gyakran volt ott emiatt VIP-vendég. A Trump toronyból végül nem lett semmi, de az USA jelenlegi elnökét az orosz titkosszolgálat állítólag csapdába csalta. Csinos prostituáltakkal hozta össze, majd videóra vette a szexuális aktusokat, melyek között nem ortodox megoldások is szép számban szerepeltek.

Nem kizárt, hogy Jeffrey Epstein is zsarolta Donald Trumpot. Amikor a rendőrök házkutatást tartottak a lánykereskedő luxuslakásában, akkor többezer pornográf képet és videót foglaltak le. Senki se tudja pontosan, hogy ki és mi van rajtuk. A bulvárlapok viszont azt sejtik: Jeffrey Epstein abból szerezte vagyonát, hogy nemcsak kielégítette dúsgazdag ügyfelei igényeit, hanem később – képekkel és videókkal – zsarolta is őket.

Erre célzott Bill de Blasio New York-i polgármester, amikor azt állította: sokaknak nagyon kapóra jött Jeffrey Epstein öngyilkossága a börtöncellában. Alapos vizsgálatot követelt már csak azért is, mert ő is szeretne Trump ellenfele lenni a következő elnökválasztáson.  Washingtonban az igazságügyi miniszter meg is ígérte a vizsgálatot. De miután Jeffrey Epstein meghalt, egykori ügyfelei fellélegezhetnek. Az egykori szexrabszolgák pedig, akik közül a legfiatalabb csak 14 éves volt, leshetik, hogy kitől és mennyi kárpótlást kaphatnak azért, hogy dúsgazdag és befolyásos úriemberek rendelkezésére álltak New Yorkban és másutt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .