Kezdőlap Címkék Disznó

Címke: disznó

Bréking nyúz, 2018. 09. 20. – Tudósítás a másik valóságból

0

Orbán Viktor politikai szupersztár lehetne, de ő remélhetőleg a nehéz, keskeny utat választja, iMerkel viszont katonai megszállás alá helyezné Magyarországot. A hároméves, önmagát ünneplő 888-ban az első leütött billentyű sorsából megtudtatta a világ, hogy mi vár arra, aki az útjukba kerül. A harc az, ami jól áll nekik. A liberális lény undorral, fintorogva, orrát befogva megmártózott a pörköltben.

 

Németh Sándor levelét megírta

„Levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek az Európai Parlament (EP) Magyarországot érintő döntéséről és annak következményeiről Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze. Németh szerint Soros György és a háttérhatalmak más képviselői mindent megtesznek azért, hogy meghiúsítsák az antiglobalista, bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erők megerősödését Európában. Szerinte Orbán Viktor magyar miniszterelnök felvette a kesztyűt. Ha Orbán feladná elveit, az ifjú osztrák kancellárhoz hasonlóan politikai szupersztár is lehetne belőle, de remélhetőleg ő a nehéz, keskeny utat választja jövőben is, ami az eljövendő új korszakba vezeti Magyarországot…

… Merkel így akarja biztosítani a tömegméretű legális migrációt Európába, a migránsok beengedésében és elosztásában is európai központi hatalom döntene, vagyis német dominancia alá helyezné a bevándorláspolitikát is. Gyakorlatilag ez a döntés az országunkat katonai megszállás alá helyezné, és gyarmati helyzetbe taszítaná, mert ha az országba történő be- és kiutazásokat nemzetközi határőrség ellenőrizné, az a magyar államhatár megszűnését jelentené…”. (Origo: Németh Sándor szerint Angela Merkel katonai megszállás alá helyezné Magyarországot)

Három(éves) a magyar igazság

„Immáron harmadik születésnapját ünnepli a jobboldal legerősebb, legizmosabb online hír- és véleményportálja, a 888. Sokat változott a világ és sokat változtunk mi is azóta, hogy leütöttük az első billentyűt. Annak a szegény billentyűnek a sorsából igazán gondolhatta volna a világ, hogy mi vár majd rá, ha az utunkba kerül. Most már tudja. Ennyit tehát az erőről.

Most pedig nézzük, hogy milyenek is lettünk. Minden nappal izmosabbak. Az izom történetét pedig úgy is megírhatnánk, hogy bár a lényegünk ugyanaz maradt – igazság és bátorság –, a tartalom egyre csak formásodott. A 888 ma már egy egészen más lap, mint ami a kezdetekkor volt…

…Nálunk blogol az Origo főszerkesztője, Gábor Laci, a CÖF erős embere, az ifjabb Lomnici és az ECHO TV informátora, Bohár Dani is… A harc az, ami jól áll nekünk! (888: Hároméves lett a 888).

Sörözve dagonyázó pörköltszagú posványlakók

„Ónody-Molnár Dóra A pörkölt című vérlázító írásának apropóját egy Kötcsén készült fénykép adta, amelyen helyi asszonyok egy nagy edényben pörköltöt visznek a polgári piknik vendégei számára. Ónody-Molnár Dóra nagyon sokat képzelt ebbe a fényképbe. Neki ugyanis elég egy szempillantás, és már látja, hogy ezek az asszonyok mennyire nyomorúságosak, szerencsétlenek, életük egy nagy szarkupac, ráadásul a férjük meghalt rákban (esetleg szív- és érrendszeri betegségben), vagy jobb esetben otthon sörözve dagonyázik…

… Mert a liberális elképzelés szerint a vidéki magyar asszony csak szerencsétlen lehet, aki nyilván az otthon sörszagúan dagonyázó férjét igyekszik kiszolgálni. Ugyan milyen más élet sarjadhatna vidéken, mint ez a pörkölszagú posvány, amit a liberális hiperművelt értelmiségink leolvasott róla?

Liberáliséknak már egy ideje gyűlölt célpontja a magyar vidék, a falusi ember, vagyis „a paraszt”. Ezért merült alá egy írás erejéig a megvetett parasztok világába a liberális lény, és mártózott meg undorral, fintorogva, orrát befogva a pörköltben, hogy aztán annál élesebb gyűlölettel köpje le őket, és nyomja bele hajsűrűségük, testsúlyuk, sörissza férjük, személyes tragédiájuk, vagy bármi más által a disznószaros, moslékos sárba, ahová valók lehetnek írása szerint ezek a parasztok.” (Magyar Idők: Pörköltös képű liberális újságírók és parasztasszonyok)

120 perc – 2018. január 16. 08:00

0

Milliókat adott az állam Orbán Viktor gyülekezetének

Összesen csaknem 650 millió forintért vásárolta meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő azt a két telket, amelyeken az Orbán Viktor kormányfőt is tagjai között tudó Svábhegyi Református Gyülekezet terjeszkedne. A gyülekezet a Felhő utca 10. szám alatt található templom mellett hozna létre református központot, a Felhő utca 6., illetve 8. szám alatti telkeken. (Népszava)

Támogatná a DK Karácsony Gergelyt

Ha a demokratikus oldal nyer, és az MSZP lesz a legerősebb baloldali párt, akkor a DK megszavazza miniszterelnöknek Karácsony Gergelyt, de még az sem kizárt, hogy akkor is, ha a DK lesz a legerősebb. (atv)

Most a böllér a soros

Megtalálta a Hír Tv a jásziványi kolbásztöltő versenyen azt az embert, aki ráírta a megölt és megperzselt disznóra, hogy „Ő VOLT A SOROS”. A leölt disznóval pózoló emberek képét megosztotta Pócs János fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán, amiből hatalmas botrány lett, a Bloomberg is címlapon hozta. Péter András böllér azt mondta, ők nem akartak üzenni ezzel semmit, az erdélyi kisfalvakban nem annyira ismert Soros György, mint Magyarországon. „Mi vágtuk a disznót, épp az volt a soros”. (Hír TV)

Ferenc pápa átrepült szülőhazája fölött

Megérkezett Chilébe, hatodik latin-amerikai apostoli látogatásának első állomására hétfőn Ferenc pápa.  Ferenc pápa repülőgépe útban Chilébe átrepült szülőföldje, Argentína felett. A repülőgépről küldött jókívánságában anélkül, hogy közölte volna, mikor látogat el hazájába, arra kérte honfitársait, imádkozzanak érte. Pápaságának öt évvel ezelőtti kezdete óta ugyanis nem kereste fel Argentínát, ahol pedig nagyon sokan várják. (MTI)

Az antiszemitizmus nem a zsidók ügye

Heisler András a Mazsihisz elnöke nyilatkozott a Független Hírügynökségnek, és a Pócs-féle gyalázat kapcsán elmondta: ne a hitközség legyen az első, amely felemeli szavát az ilyen undorító megnyilvánulások ellen.

Ez a mondata, amely a Klubrádióban is elhangzott, megosztotta a közvéleményt, sokan azt mondták, a zsidó szervezeteknek kellene elsőként megszólalniuk ilyen ügyekben.

Szerintem igaza van Heisler Andrásnak, amiért nem repültek rá azonnal az ügyre.

Az antiszemitizmus ugyanis nem a zsidók ügye. Az antiszemitizmus minden tisztességes, normálisan gondolkodó ember ügye. Meg kellett volna szólalnia, már régen a köztársasági elnöknek, nem is a mostani Pócs-féle gyalázat kapcsán, hanem az egész Soros kampányról kellett volna véleményt mondania. Áder János azonban, mint minden más fontos ügyben, ezúttal is hallgat. Ő nagyobb távlatokban gondolkodik, a Föld és az emberiség megmentésén munkálkodik. Ami kétségkívül fontos feladat, bár felhívnám Áder úr figyelmét: az, hogy milyen világot hagyunk utódainkra, nemcsak a globális felmelegedésen, hanem egymáshoz való viszonyulásainkon is múlik.

Nem szólalt meg a házelnök, de hát mit is mondhatott volna.

És a pártok – már amelyik – is csak külön-külön tiltakoztak. Pedig, lásd a CEU melletti tüntetést, most lehetett volna sokakat megmozgató közös ügyet találni. Talán még a kormányra is nyomást lehetett volna gyakorolni.  Mert az egy dolog, hogy a miniszterelnök hátizsákjában magával vitte Brüsszelbe 2,3 millió ember véleményét. (Már amennyiben tényleg ennyi támogató levél jött össze, merthogy ez sem biztos.) Ám feltéve, de meg nem engedve, fogadjuk el, hogy 2,3 millió honfitársunk nemet mondott az amúgy nem létező Soros-tervre. És a többiek? Akik nem ültek fel az uszításnak, és nem küldték vissza nemzeti konzultációs ívet? Vagy visszaküldték, de nyomdafestéket nem tűrő ábrákkal rajzolták tele? Az ő véleményüket miért nem vitte el Brüsszelbe a miniszterelnök?

Látszólag elkalandoztunk, a Mazsihisztől indultunk, a Pócs-féle undormánytól, és attól, hogy kinek kell ilyenkor megszólalnia. Ám csak látszólag eveztünk távoli vizekre, valójában ugyanarról beszélünk. Jelesül arról, hogy az antiszemitizmus nem a zsidók ügye. Röhrig Gézát, az Oscar-díjas magyar film, a Saul fia főszereplőjét idézem:

„Auschwitzot nem az akkori szélsőjobb csinálta, hanem azok, akik a Nagykörúton nyugodtan sétáltatták a kutyájukat, miközben sárga csillagos embereket tereltek a gettóba. Konszolidált polgári életet élő emberek, köztük ügyvédek, orvosok semmilyen szolidaritást nem mutattak fel, inkább behúzták az ablakaikon a függönyöket. Nem azoktól kell a legjobban tartani, akik ma ócska, helyesírási hibáktól hemzsegő uszító kommenteket írnak a site-okon, hanem attól a hallgatag többségtől, amelyik szemet huny. Azoktól a járókelőktől, akik akkor nem voltak szolidárisak a zsidókkal; mint ahogy ma nem azok például a cigányokkal vagy a menekültekkel.”

Olyan országban, ahol nem jó zsidónak (romának, melegnek, péknek, brókernek, buszsofőrnek, főcsővezetőnek, stb.) lenni, ott nem-zsidónak lenni sem jó.

Pócs Jánosnak a Fideszben a helye

Tanult barátaim a Facebookon napok óta követelik, hogy a Fidesz zárja ki soraiból Pócs János képviselőt. Ha lenne valaki, aki nem tudná kicsoda Pócs János, és milyen vicces fotóval került fel a hazai, és a nemzetközi sajtó lapjaira, akkor most röviden csak annyi: ő az az ember, aki megosztotta az itt is látható, és általa viccesnek tartott, Erdélyből kapott fotót. Pócs úr még megjegyzést is fűzött hozzá: Ott már eggyel kevesebb disznó van. Jó étvágyat!

Amikor a Hír TV-nek a parlament folyosóján sikerült egy fél percre szóra bírnia Orbán Viktort, és megkérdezték, hogy mi a véleménye Pócs fotójáról, a miniszterelnök csak annyit válaszolt: A disznóvágás ügyei nem tartoznak a kormány hatáskörébe.

Tegnap már petíció is fogalmazódott, írók, költők, a szellem emberei írták meg benne a véleményüket, és arra kívánják rávenni a Fideszt, hogy távolítsa el Pócsot a pártból.

Szerintem pedig a Fidesznek nem kellene kizárnia Pócs Jánost. Pócs János kifejezetten a Fideszbe való. Abba a pártba, amelynek elnöke, nem mellesleg, Magyarország miniszterelnöke, pityókás hangulatban arról énekel egy felvételen, hogy a fehérvári huszárok sok kislányt meghágtak. Nyilván nem zaklatásilag, mert a felvétel nem mostanság, hanem néhány évvel ezelőtt készült, amikor a sok kislány meghágása még nem zaklatásként, hanem férfiúi virtusként volt számon tartva.

Ez a párt, a Fidesz, adta a nemzetnek a Vak Komondoros Baloghot, valamint azt a Varga nevű képviselőt, aki nem szégyellte azt mondani, hogy a nőket azért verik, mert keveset szülnek.

Most meg itt ez a leölt disznó, rajta a felirattal. Pócs János persze gyáván magyarázkodik, megpróbál kihátrálni a vállalhatatlanból, de nem tud: nyilvánvaló, hogy miről szól ez a kép. Mindenki tudja, mi az, amihez a fotón látható, bizonyára derék magyar emberek mosolyogva asszisztálnak. Nincs egy sem közülük, aki utólag elnézést kért. Legalább annyit mondhatott volna: bocs hülye voltam. Vagy azt: ittunk egy kicsit előtte, nem gondolkodtunk.

Ez sem lett volna mentség, legföljebb magyarázat.

Úgyhogy én a petíció készítőivel és aláíróival ellentétben azt gondolom, nem kell a Fidesznek kizárnia soraiból Pócs Jánost. Jó helyen van Pócs János a Fideszben, jobb helyen nem is lehetne. Ez a párt ugyanis semmivel sem különb nála. Nem kizárnia kell a Fidesznek Pócs Jánost, hanem büszkén mutogatni. Ilyenek vagyunk, és ti – lásd a közvélemény-kutatásokat – így kedveltek minket.

Soros, a disznó

Most tekintsünk el attól, hogy ez a vicces fotó egy országgyűlési képviselő Facebook oldaláról való. Pócs Jánosnak hívják ezt az embert, a Fideszt képviseli a parlamentben. Ő osztotta meg ezt a képet, hozzá a vicces megjegyzéssel: Erdélyben már eggyel kevesebb a disznó. Jó étvágyat.

Tekintsünk el ettől, és minden mástól, ami az általános emberi normákkal bármiféle kapcsolatban van. Vigyázó szemünket vessük inkább a képen látható hölgyekre és urakra. Akik Jászványról rándultak át Erdélybe, ottani testvértelepülésükre. S ha már ott voltak, jól érezték magukat.

A disznóról nincs mit mondani, ő már halott. Előtte nyilván halálfélelme volt, és szenvedett is valamelyest, amikor megszúrták egy nagy késsel, de most ebbe se menjünk bele, örüljünk annak, hogy a képen látható emberek elégedettek.

És nem csupán elégedettek, de mosolyognak is a kamerába. Csíz, mondhatta nekik a fotós. Vagy, nem mondott semmit, tudták maguktól is, hogy ha vicc van, akkor nevetni kell.

Mert nyilván nincs annál viccesebb, mint amikor egy leölt állatra mulatságos szöveget írnak. Van, akinek ez tetszik.

Hogy is írta Bródy János, a Százéves pályaudvar című dalban? „Vannak idők, mikor menni kell, ha feltűnik a ház falán a jel.”

Most a leölt disznó oldalán feltűnt fel a jel.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK