Bréking nyúz, 2018. 06. 27. – Tudósítás a másik valóságból

0
952

Az Origo ma is sorosozott, de mi már ezt nagyon unjuk, ezért most mást idézünk tőlük, a Gyurcsány-kúrmány (igen így írta a mindig nagyon vicces 888) kapcsán a portál munkáslevelezőjének ökle lesújt a Magyar Tudományos Akadémiára, a Lokál betűhíven közli az MTI szövegét Falusi Vajk matricázós hőstettéről. Bónusz: a Ripost megint adott a fülledt erotikának, miközben Gogolákné a Tanúból és a hanyatló nyugat ópiuma kéjesen forognak a sírjukban.

Ákos, aki kitörölhetetlenül beleégett

„Ákos esti nagyszínpados koncertjébe legalább egy-két dal erejéig belehallgatni kortárs popkulturális követelmény. Nyilván egy életen át lehet vitatkozni Ákoson, ahogy bármelyik nagy, tömegeket megmozgató előadón is, de az igazság az, hogy a fickó kitörölhetetlenül beleégett a kilencvenes és kétezres évek magyar zenei világába…

…És még mindig csak 50 éves a Kossuth-díjas egykori copfos Depeche Mode-imitátor, szóval könnyen lehet, hogy pár évtizedig még elugrabugrálgat előttünk, de olyannyira, hogy a végén még a magyar Peter Gabriellé érik.” (Origo: Farmerrepesztő rockterpesz és rángatózó mókusok)

Házukat égni érző humán értelmiségi életművészek

„Idestova több mint tíz esztendeje már, hogy a Gyurcsány-kúrmány rossz emlékű SZDSZ-es gazdasági minisztere egyszer elszólva magát kijelentette, hogy egyes kutatóintézetekben csak haszontalan papírmunka folyik. Talán egész dicstelen politikai pályáján ez volt az egyetlen őszinte, igaz és jogos észrevétele.

A házukat égni érző, az egzisztenciájukat féltő humán értelmiségi életművészek persze azonnal (f)éktelen offenzív teátrális hangoskodásba kezdtek, másokat fellármázva, és szövetségeseket keresve, erősen sérelmezve, hogy a támadás éppen a saját táborukból, belülről érkezett. Miniszterük pedig hamar megbánta az átgondolatlan és elhamarkodott lépést, előzetesen nem is sejtve, hogy miféle darázsfészekbe nyúlt.

Az erőszakos egoista érdekcsoport eredményes ellenakciója nyomán néma csend támadt, és bár a jobboldali sajtó néha firtatta, hogy az MTA bizonyos intézeteiben milyen Eldorádó az élet, egyesek csak statisztálni járnak be, mások meg csak életjáradéknak tekintett fizetésükért, háborítatlanul élték tovább jól szituált kényelmes, komfortos világukat a mai napig.” (888: Szájzsonglőrök és szellemi csepűrágók ellenoffenzívában)

Falusi Vajk hangsúlyozta

A Magyar Helsinki Bizottság bevándorlást támogató szervezet, mivel “a Soros-hálózat többi tagjával együtt” azon dolgozik, hogy Magyarország bevándorlóállammá váljon – mondta a Fidelitas alelnöke szerdán Budapesten, a bizottság irodája előtt tartott sajtótájékoztatón.

Falusi Vajk hangsúlyozta, hogy a Magyar Helsinki Bizottság és más szervezetek egész Európából bevándorlókontinenst akarnak csinálni.

Veszélyeztetik az igazságszolgáltatás függetlenségét is azzal, hogy bírókat akarnak befolyásolni és védelmet biztosítanak a terrorizmussal vádolt Ahmed H. számára – tette hozzá.

A sajtótájékoztatót követően a Fidelitas Bevándorlást támogató szervezet feliratú matricákat ragasztott annak a háznak a kapujára, amelyben a Magyar Helsinki Bizottság irodája található (Lokál: “A Magyar Helsinki Bizottság Európából bevándorlókontinenst akar csinálni”)

Forró nyári éjszaka, vad szerelem, ne takargasd bájaidat!

“Elképesztően érzéki fehérneműk rejlenek a nyári rucik alatt, idén átlátszóban hódítsd meg a párodat! A sok szexi holmi közül válaszd a csipkést vadító színekkel, hogy mindenképp elérd a hatást.  Domborodjanak az idomok, tuti nem lesz ellenállás!” (Ripost: Vadító fehérnemű, átlátszó csipke: Ettől begőzölnek a férfiak).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .