Kezdőlap Címkék Anna Graham Hunter

Címke: Anna Graham Hunter

Dustin Hoffmann is célkeresztben

0

Dustin Hoffmant is szexuális zaklatással vádolják Hollywoodban. Egy 32 éves történetet emleget fel vádlón egy akkor 17 éves, ma már népszerű írónő. Abban az időben az ilyen „viccelődések” mindennaposak voltak. A színész ezzel együtt is bocsánatot kért.

 

„Kérek egy kemény tojást és egy klitoriszt a farkamnak!” – mondta a világhírű színész egy 17 éves gyakornok lánynak az Ügynök halála című film forgatása közben 1985-ben. A 17 éves lány időközben neves írónő lett Amerikában, és hosszan nyilatkozott a Hollywood Reporter című lapnak arról, amit az Ügynök halála című film forgatása kapcsán tapasztalt az amerikai film fővárosában. Anna Graham Hunter nem tagadta, hogy hízelgett neki a világhírű színész érdeklődése, igaz, a durva viccelődés már akkor is taszította. Dustin Hoffmann viccesnek szánt reggeli rendelésén mindenki röhögött a forgatáson, de a 17 éves gyakornok lány a mosdóban zokogott.

Az írónő felidézte naplóját, amelyben részletesen feljegyezte Dustin Hoffmann minden gesztusát. A színész ugyanis nem állt meg a szavaknál hanem rendszeresen tapogatta a fiatal gyakornok lányt, akinek gyakran megfogta a fenekét. Akkoriban ez teljesen megszokott volt a forgatásokon, de ma már szexuális zaklatásnak számít Kaliforniában. Különösen azért, mert a gyakornok lány akkoriban csak 17 éves volt. A nyolcvanéves Dustin Hoffmann sietett bocsánatot kérni a 32 éves eset kapcsán.

Amióta kirobbant Harvey Weinstein botránya azóta megindult a lavina. Már egyáltalán nem csak Hollywoodról van szó, hanem a politikáról is. Hillary Clinton rendszeresen arról beszél manapság, hogy a Fehér Házban egy szexuális ragadozó vert tanyát.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK