Dustin Hoffmann is célkeresztben

0
1000

Dustin Hoffmant is szexuális zaklatással vádolják Hollywoodban. Egy 32 éves történetet emleget fel vádlón egy akkor 17 éves, ma már népszerű írónő. Abban az időben az ilyen „viccelődések” mindennaposak voltak. A színész ezzel együtt is bocsánatot kért.

 

„Kérek egy kemény tojást és egy klitoriszt a farkamnak!” – mondta a világhírű színész egy 17 éves gyakornok lánynak az Ügynök halála című film forgatása közben 1985-ben. A 17 éves lány időközben neves írónő lett Amerikában, és hosszan nyilatkozott a Hollywood Reporter című lapnak arról, amit az Ügynök halála című film forgatása kapcsán tapasztalt az amerikai film fővárosában. Anna Graham Hunter nem tagadta, hogy hízelgett neki a világhírű színész érdeklődése, igaz, a durva viccelődés már akkor is taszította. Dustin Hoffmann viccesnek szánt reggeli rendelésén mindenki röhögött a forgatáson, de a 17 éves gyakornok lány a mosdóban zokogott.

Az írónő felidézte naplóját, amelyben részletesen feljegyezte Dustin Hoffmann minden gesztusát. A színész ugyanis nem állt meg a szavaknál hanem rendszeresen tapogatta a fiatal gyakornok lányt, akinek gyakran megfogta a fenekét. Akkoriban ez teljesen megszokott volt a forgatásokon, de ma már szexuális zaklatásnak számít Kaliforniában. Különösen azért, mert a gyakornok lány akkoriban csak 17 éves volt. A nyolcvanéves Dustin Hoffmann sietett bocsánatot kérni a 32 éves eset kapcsán.

Amióta kirobbant Harvey Weinstein botránya azóta megindult a lavina. Már egyáltalán nem csak Hollywoodról van szó, hanem a politikáról is. Hillary Clinton rendszeresen arról beszél manapság, hogy a Fehér Házban egy szexuális ragadozó vert tanyát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .