Bréking nyúz, 2018. január 16. – Tudósítás a másik valóságból

0
785

Boróka gondolatspirálja. Oszter látomása. Soros civiljei. Idősek szexelnek az ifjak helyett.

 Pest Srácok: Búval pitykézett lingvisztikai megközelítés.

Búval pitykézve siratja az akasztgatós román politikust a HVG publicistája. Tovább pörgeti magyarellenes gondolatspirálját Parászka Boróka, aki már pénteken a Klubrádióban, majd a HVG-ben és a közösségi oldalán is szerecsenmosdatta a magyarok akasztását beígérő, bár azóta a bukaresti kormányválságba tegnap belebukó román kormányfőt. Ezúttal lingvisztikai megközelítéssel igyekezett tegnapi Facebook-posztjában védelmébe venni Mihai Tudoset. Teszi ezt amellett, hogy közpénzből finanszíroznak egy róla készülő dokumentumfilmet. Így dübörög a diktatúra és a szabad sajtó sárba tiprása…

Lokál: Oszter Sándor Garcia Lorca volt

García Lorcát olvastam, mielőtt a vizsgálóba vittek. Ott adtak egy pirulát, én pedig néhány percen belül állítólag leestem az asztalról. Látomásom volt. Én voltam García Lorca, akit fejbe lőttek a folyóparton, épp ahogy azt néhány perccel azelőtt olvastam. Még a golyó csapódását is éreztem a homlokom közepén, annyira valóságos volt.

Az Origo megérti Soros civiljeit

Ha épp a székelyekről vagy kárpátaljai esetleg a felvidéki magyarok „egyetemes, egyenlő emberi” jogainak sérelméről van szó, akkor az csak „politikai játszma”, ha mondjuk egy transzneműé, esetleg a Soros által pénzelt civileké akkor az már jogsérelem. Mégpedig a javából, amelyet minden fronton védeni kell. Most már értjük.

Ripost: Keveset szexelnek

Már az idő­seb­bek­nek kell helyt­áll­niuk, nem megy a fi­a­ta­lok­nak a szex. Meg­döb­bentő, amit egy friss kül­földi ku­ta­tás állít: a fi­a­ta­lok nem szexel­nek annyit, mint azt gon­dol­nánk! A pár­kap­cso­la­tok je­len­tős ré­szé­ben meg­le­pően kevés al­ka­lom­mal búj­nak ágyba a hu­szon­éve­sek.

A kutatás kimutatta: valóban több százezer olyan kapcsolat van a világon, amiben a fiatalok problémamentesen élnek együtt, mégis szexmentes a kapcsolatuk. Az internetes fórumokon is több tízezer olyan kérdést és választ lehet találni, amiből látszik, hogy rengeteg huszonéves pár nem szexel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .