A nap hősei

0
794

A mai nap hősei a választók. Azok a magyar emberek, akik elmentek, hogy szavazzanak. Különösen azokat illeti a dicsőség, akik órákat várakoztak hosszú tömött sorokban, hogy leadhassák szavazatkat.

A budapesti Kertész utcában, az Eötvös utcában és a legtöbben persze Újbudán, a Bocskai úton. Utóbbi helyen még este negyed 9-kor is kétezren vártak arra, hogy leadhassák a szavazataikat.

Tisztelet nekik. És azoknak is, akik Londonban, Berlinben és Európa sok más városában vállalták, hogy – pénzt és fáradságot nem kímélve – órákat utazzanak.

Nem mellesleg este jött a hír, hogy Londonban még így sem tudott minden sorban álló szavazni. A követség magyar munkatársai este 6 órakor beálltak a sor végére, és akik csak néhány méterrel arrébb voltak, mert a sokórás várakozás közben leültek pihenni, azokat kizárták a szavazásból.

Úgyhogy tisztelet és dicsőség azoknak, akik sorban álltak vasárnap. És az ő dicsőségük egyúttal azok szégyene is, akik nem tudták, vagy nem akarták normálisan megszervezni a 2018-as választást.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .