A fideszes média már Újhelyi gyermekeit is zaklatja

0
1560
Újhelyi István
Újhelyi István - Fotó: Facebook

Újhelyi István a Facebookon számolt be arról, hogy a gyerekszoba ablakán át kameráznak és drónokat küldenek a lányaira. Az MSZP Európai Parlamenti képviselője bepereli a fideszes médiát.

A Facebookon megjelent bejegyzés:

„A fideszes médiagépezet újabb támadásai egyszerre nevetségesek és véresen komolyak. Nevetségesek, mert gyenge kampányhazugságok. Azt viszont már véresen komolyan veszem, amikor a családomat, gyermekeim magánéletét zaklatják puszta politikai lejáratásból. Sokat megélt politikus vagyok, de az nem fér bele semmilyen politikai csatába, amikor fideszes médialakájok a gyerekszoba ablakán át kameráznak vagy drónokat küldenek a lányaim mindennapjait rögzíteni. Ez egyszerre végtelenül gyáva és minősíthetetlen. Megtettem a szükséges jogi lépéseket, aláírtam az ügyvédi megbízást. A hazudozók és a zaklatók is felelni fognak. Én pedig maradok a fideszes rezsim kérlelhetetlen ellenfele, hiába próbálkoznak.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .