120 perc – 2018. január 30. 10:00

0
629

Rosszul járnak a magyar cégek a paksi beruházásnál

Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője szerint nagyjából elszállt a magyar beszállítói részarány jelképesnél nagyobb aránya a paksi bővítésben, az erre vonatkozó pontos számokat azonban titkolják. FüHü.

Orbán Viktor egy holland szélsőjobboldali politikussal találkozott

Orbán Viktor Geert Wilders, holland szélsőjobboldali politikussal, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt vezetőjével találkozott Magyarországon Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint szégyen, hogy egy hazug és szalonképtelen, uszító politikussal együtt mutatkozik a magyar miniszterelnök. FüHü.

Botka csalódott, de a választásokig nem kommentál

Botka László nem titkolja, hogy csalódott, mert egy teljesen más utat ajánlottam, ám ehhez nem sikerült támogatást szereznem, innentől kezdve a választásokig nem kívánom értékelni a folyamatokat.” A szegedi polgármester a város Közéleti Kávéház évadnyitó estjén beszélt erről. Délmagyarország.

MSZP: Orbán fideszes helytartókat akar polgármesterek helyett

A szocialista párt szerint a Fidesz fel akarja számolni a jelenlegi önkormányzati rendszert, azért, hogy saját helytartóit ültethesse a települések vezetői székébe. Orbán Viktor azért, hogy az elégedetlenkedő polgármestereket és helyi képviselőket elhallgattassa képes felszámolni az önkormányzati választásokat bizonyos településeken. FüHü.

Hosszú Katinka a nizzai versenyt is kihagyja

Nem indul Hosszú Katinka a Golden Tours-sorozat első állomásán – a versenyt péntektől vasárnapig rendezik meg Nizzában. Döntését ma a szervezők felé is megerősítette. FüHü.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .