Zuschlag már majdnem doktor

0
706

Zuschlag Jánost már csupán az államvizsga választja el a doktori címtől. Az egykori MSZP-s politikus mindezt a Facebookon közölte azokkal örülnek ennek a hírnek és azokkal is, akik nem kedvelik őt.

“Azok örömére, akik szurkoltak, azok bánatara, akik kárörvendőek voltak bejelenthetem, hogy jogi egyetemi tanulmányaimat befejeztem, már csak az államvizsga választ el a doktori címtől”.

A reményteljesen induló ifjú politikus pályája először 2004 októberében bicsaklott meg, amikor a Terror Háza előtt a holokauszt áldozatain viccelődött. Ezért a botlásáért le kellett mondania képviselői mandátumáról.

Zuschlag később hat évet töltött börtönben, mert mintegy

75 millió forint pályázati pénzt vett fel fiktív civil szervezetek nevében.

Szabadulása után, 2013-ban kezdte meg jogi tanulmányait a szegedi egyetemen, elmondása szerint 2026-tól ügyvédként kíván praktizálni.

Zuschlag János 2014-ben nem sokkal a választások előtt jelentette meg Pénz, vesztegetés, árulás, politika című könyvét, amelyben pályafutását elemezve leleplező megállapításoklat tett egykori pártjártól, az MSZP-ről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .