120 perc – 2018. január 25. 16:00

0
472

A Jobbik a nyomozóhatósághoz fordul az Elios-ügyben

A Jobbik szerint Orbán Viktor mozgatja a szálakat az OLAF által vizsgált Elios-ügyben, és a párt arra kéri a nyomozóhatóságokat, hogy teljes körűen tárják fel a visszaéléseket, hogy ne kelljen visszafizetni a támogatást az EU-nak – mondta Szilágyi György, jobbikos országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján. Arról is beszélt, hogy információik szerint Szombathelyen az Eliost akarják megbízni a közvilágítás korszerűsítésével. (Jobbik)

A DK egyéni körzetekben való együttműködésre tett ajánlatot az Együttnek

A Független Hírügynökség információi szerint a Demokratikus Koalíció először közös listára tett javaslatot az Együttnek, majd miután ezt Juhász Péterék elutasították, az egyéni körzetekben való együttműködésre tettek javaslatot, amire eddig még nem kaptak választ. (FüHü)

Hazatért Melbourne-ből Fucsovics Márton

“Úgy érkeztem az AusOpenre, hogy áttörjem a gátat, legalább egy meccs meglegyen. Aztán három lett belőle, Federer ellen nagyon kemény volt” – mondta a magyar teniszező csütörtöki sajtótájékoztatóján. Hozzátette, hogy még Novak Djokovics is kezet fogott vele a Federer elleni meccse után. Fucsovics a 63. helyre ugrik előre a világranglistán fantasztikus melbourne-i szereplése miatt. (Index)

Közzétették a MITEM programját

Tizennégy ország huszonhat előadását láthatja az V. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) közönsége április 10. és 29. között a budapesti Nemzeti Színházban. Az idei fesztivál mottója egy Szophoklész idézet: “Szeretetre születtem, s nem gyűlöletre”. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .