120 perc – 2018. január 24. 20:00

0
435
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Nem jönnek menedékkérők, mégis marad a válsághelyzet

Még mindig életben van a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet”, pedig nem jön annyi menekült a déli határra, hogy teljesüljenek ennek törvényi feltételei. (Hír TV)

Az Amnesty a “Stop Soros” visszavonására szólítja fel a kormányt

A szervezet szerint a csomag a kormány legújabb támadása a legitim munkát végző szervezetek ellen, egyes embereket és szervezeteket bélyegez meg. Közleményükben azt írják, a javaslatcsomag hazug, önkényes és káros. (FüHü)

Véget ért az Iszlám Állam terrorakciója

Véget a Save the Children nemzetközi segélyszervezet dzsalalábádi irodája elleni fegyveres támadás, amelyben legalább kilenc ember meghalt. Előbb egy öngyilkos merénylő robbantott, majd fegyveresek törtek az irodára. A merényletért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget. A Save the Children, az egyik legnagyobb afganisztáni segélyszervezet bejelentette: ideiglenesen bezárja helyi irodáit. (MTI)

Először klónoztak majmokat

A világon elsőként sikerült makákókat klónozniuk kínai tudósoknak ugyanazzal a módszerrel, amelynek révén Dolly, a világ első klónozott emlőse is született több mint két 20 évvel ezelőtt. (MTI)

175 év börtönt kapott a tornászokat zaklató orvos

Lawrence Nassar az amerikai tornászválogatott orvosaként több mint 160 tinilányt molesztált. Az utóbbi időben egyre többen vallottak ellene, köztük olimpiai bajnokok is. Nassar mindössze hét zaklatást ismert el. Az ítélet azt jelenti, hogy élete végéig börtönben marad. (FüHü)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .