120 perc – 2018. január 19. 18:00

0
668

12 pontot fogalmaztak meg a tüntető diákok

Két hetet adtak a kormánynak, hogy válaszoljon a követeléseikre. Fél öt után kezdődött és  zuhogó esőben zajlott le a Ne menj suliba! tüntetés a Parlament előtt a Független Diákparlament szervezésében. A többezres diáksereg az oktatás modernizálásáért tüntetett.

MSZP: Reagálás Hollik István sajtótájékoztatójára

Lakonikusan reagált a szocialista párt a Fidesz szóvivőjének nyilatkozatára: “A Fidesz-KDNP már megkezdte a betelepítést, titokban.

Hollik: Az ellenzék gondolkodás nélkül megkezdené a betelepítést

Az ellenzék gondolkodás nélkül megkezdené a bevándorlók betelepítését az országba, és készen állna a Soros-terv végrehajtására – jelentette ki a kormánypártok képviseletében Hollik István (KDNP) pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Susan Braudy írónő szexuális zaklatással Michael Douglast vádolta meg

Susan Braudy írónő, újságíró, Michael Douglas cégének egykori alkalmazottja pénteken feltárta, miként zaklatta őt szexuálisan a neves amerikai színész, producer az 1980-as évek végén. Douglas a múlt héten már cáfolta a történteket.  Az NBC televízió pénteki Today című magazinműsorában és a The Hollywood Reporter magazinnak az írónő egyebek között elmondta, hogy a színész a jelenlétében végzett önkielégítést.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .