120 perc – 2018. január 17. 18:00

0
739

A Fidesz-frakció reagálása a kormány bejelentésére

A Fidesz-frakció üdvözli, hogy a Soros-támogatások után fizetni kell, és szigorúan fel kell lépni azok ellen, akik a migrációt szervezik, támogatják és pénzelik.

A Jobbik reagálása „a kormány legújabb szemfényvesztésére”

Pintér Sándor és Kovács Zoltán mai rendkívüli sajtótájékoztatóján bebizonyosodott, hogy a kormány lebukott és belezavarodott a hazugságaiba. Sem a belügyminiszter, sem a kormányszóvivő nem volt képes értelmesen megmagyarázni, miről is szól valójában a saját törvényjavaslatuk – áll a Jobbik közleményében.

Magyarra fordítottuk a belügyminiszter mondatát

A Független Hírügynökség szintén idézte Pintér Sándor szavait: „Soros György nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért egyelőre nem alkalmazzák vele szemben a távolságtartást.” A FüHü ezt magyarra fordította: mindez azt jelenti, hogy nem szervez menekülteket Európába és Magyarországra.

Bukaresti kormányalakítás

Klaus Iohannis román államfő bejelentette, hogy megbízta kormányalakítással szerdán Viorica Dancila EP-képviselőt, akit az eddig is kormányzó PSD-ALDE szociálliberális koalíció javasolt a miniszterelnöki posztra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .