Vár az EFOTT!

0
654
EFOTT.hu

A VOLT és a Balaton SOUND után a héten startol a Velencei tó partján az EFOTT. Egyetemisták és főiskolások érkeznek az ország különböző pontjairól, hogy együtt szórakozzanak, ismerkedjenek és nem utolsó sorban sportoljanak és programokon vegyenek részt. Merthogy az eredetileg nem is fesztiválként, hanem valóban csak turisztikai találkozónak indult rendezvény ezekben kiemelkedően erős. Mondhatni az ország talán legsportosabb fesztiváljáról van szó, mert a megszokott programok mellett itt helyet kapnak olyan egyedi lehetőségek, mint a lézerharc, sörjóga, sportlövészet vagy épp a wakeboard. Akiben él a mozgás iránti vágy vagy a versenyzés szelleme, különböző akadályversenyekre is benevezhet. Reggel torna, délután akár küzdősport a mindennapos mulatság mellett. Még a Harry Potter rajongók is megtalálhatják a maguk sportját; hiszen az EFOTT kviddicsezésre is lehetőséget nyújt. (J.K.Rowling:Harry Potter c. művében ún. varázslósport- a szerk. megj.) A világhírű zenei fellépők mellett megmaradtak a turisztikai programok is, többek közt lovaskocsival lehet bejárni a környéket, a pincészeteket. Az idelátogatók a borkészítés mesterségébe is bele kóstolhatnak – szó szerint. Mindezek mellett rengeteg gyerekprogrammal várják azokat, akik a kis lurkókkal kívánnak szórakozni. Na és ne feledkezzünk meg róla, hogy egyetemi rendezvényről beszélünk-, ami nem csak egyetemistáknak szól- viszont a felsőoktatásban tanulóknak egy külön EFOTT Challenge versenysorozattal készülnek, a főszervező az ELTE csapata.
De ha valaki a bulira érkezne, akkor élőben hallhatja a tóparton énekelni John Newmant, Jessie J-t, több mint 100 magyar fellépőt a július 10-16. között megrendezésre kerülő EFOTT fesztiválon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .