Orbán Viktor gratulált Babos Tímea győzelméhez

0
105

„Game, set, match… Tiszteletünk az első magyar tenisz világbajnoknak, szép volt, Tímea.” Ezt írta ma Facebook oldalán a miniszterelnök, ezzel is jelezve, hogy őt nem csupán a futball érdekli, hanem minden magyar sikernek örül, szülessen az bármely sportágban.

Orbán nem először tesz megjegyzést a magyar sportolók sikereire. Amikor két évvel ezelőtt kiderült, hogy a magyar labdarúgó válogatott kijutott a franciaországi Európa-bajnokságra. A miniszterelnök így fogalmazott: Na ugye!

Ez az utóbb szállóigévé vált két szó azoknak a kételkedőknek szólt, akik, szemben Orbán és a kormány álláspontjával, nem bíztak a magyar labdarúgás felemelkedésében és abban, hogy a stadionok számának növekedésével a rúgott gólok száma is egyenes arányban nő.

Azóta már messze vannak a párizsi szép napok, a magyar futball jelenleg sokadik mélyrepülését éli. De legalább Babos Tímeának tapsolhatunk.

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..