Bréking nyúz, október 29. – Tudósítás a másik valóságból

0
903

Kollagénalapú szépségkoktél. József Attilára áttolt pénzkupac. Jobbikos identitásválság. Az ember, aki anyagnak hiszi magát.

Kulcsár Edina előadása a Lokálnak

Most egy kollagénalapú szépségkoktélt iszom, ami megkönnyíti a napi szépségápolásomat, hiszen csak inni kell. Egyedisége nemcsak a nagyon magas kollagén-összetevőben rejlik, de hialuronsavat, elasztint és még megannyi értékes vitamint is tartalmaz.

Az Origo Mádai Vivien végzetes hibájáról

Melyik költő nem írt regényt? – ez volt a kérdés Az 50 milliós játszma október 28-i adásnapján, amikor Mádai Vivien és Istenes László voltak épp a játékosok. Kosztolányi Dezső, Tóth Krisztina és József Attila voltak az opciók, de csak tippelni tudott a két műsorvezető. Már csak egy-két másodperc volt hátra, amikor Mádai hirtelen áttolt több pénzkupacot József Attilára, ami amúgy a helyes válasz lett volna, de így az a helyzet állt elő, hogy abban a pillanatban, amikor lejárt az idő, az összes lehetséges válaszon volt épp tét.

A Magyar Idők a Jobbik identitásválságáról

Hiába próbál ugyanis az egykori nemzeti párt hasznot húzni a baloldali válságból, az csupán tovább hitelteleníti a nemrég még a választó­jogi cenzus javaslatával, a cigánybűnözés emlegetésével, a homoszexuálisok és a nyugdíjasok szidalmazásával a szélsőjobboldali szavazóknak udvarló Jobbikot. A baloldali és liberális szavazóknak szóló üzenetekkel tehát saját magának árt Vona Gábor, tovább mélyíti a Jobbik identitásválságát.

Czakó Gábor a Magyar Időkben az új világrend emberéről

Az új világrend embere csak anyagnak gondolja magát, tehát eszerint rendezi életét és világát. Mint a cápa vagy a csiga. Nem tud róla, mert észre sem veszi, hogy már nem ő rendezkedik a világban, hanem a dolgok teremtik a körülményeket

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .