Nézőrekord várható: pornósztár vall Trump szex-szokásairól

0
765

A tekintélyes CBS televízió 60 perc című műsorának vasárnap este sztárvendége lesz: Stormy Daniels, aki a saját állítása szerint egy évig Trump szeretője volt. A viszony pontosan akkor kezdődött amikor a későbbi First Lady, a szlovén modell, Melania életet adott Trump legkisebb fiának, Baronnak.

Akkoriban Trump még csak egy ambiciózus és dúsgazdag ingatlan vállalkozó volt, aki falta a nőket. Ám 2016-ban az elnökválasztási kampány idején kiderült: kínosan befolyásolná a nyerési esélyeket, ha ezek a nők meg is szólalnának. Trump ügyvédje 130 ezer dollárt adott Stormy Danielsnek, hogy hallgasson. Karen McDougall Playboy-modell, aki az év playmate-je is volt, 150 ezret kapott ugyanezért. Mindketten a bírósághoz fordultak: visszafizetik a pénzt, de szabadulni akarnak a hallgatási kötelezettségtől.

A CBS televízió nem várta meg a bírósági döntést.

Legnézettebb politikai műsorában lépteti fel a pornódivát vasárnap este.

Kicsoda Stormy Daniels? 1979-ben Baton Rouge-ban született Stephanie Gregory Clifford néven. Már 17 évesen sztriptíztáncosnő lett, 21 éves korában már pornófilmezett. 25 éves korában elnyerte a pornó Oscar-díját. Később a kamera mögé állt és sikeres pornófilm-rendező lett.

Politikai tapasztalata is van: egy helyi választáson Louisiana államban elindították egy szélsőjobboldali ókonzervatív rasszista jelölt ellen. A pornósztár sikeresen provokálta vetélytársát mondván, hogy bort iszik, de vizet prédikál: szívesen látogatja a nyilvános házakat. Miután felgyújtották a kampánymenedzsere autóját, Stormy Daniels kiszállt a politikai küzdelemből. Vetélytársát megválasztották, de nem érte el igazi célját: a kormányzóválasztáson megbukott. Akkor ugyanis a sajtó előhozta újra a pornódíva sztoriját arról a politikusról, aki állandóan az erkölcsről papol miközben prostituáltak karjaiban piheni ki a közélet fáradalmait.

Stormy Daniels tehát profi nemcsak a pornóban, de a politikában is bőségesen vannak tapasztalatai.

Ezeket osztja meg a nézőkkel vasárnap este. Hét éve már nyilatkozott arról, hogy Donald Trump milyen az ágyban. A macsó szerepet szívesen alakító elnök csak gyenge osztályzatot kapott az igen tapasztalt pornósztártól. További részletek vasárnap este a CBS 60 perc című műsorában, ahol nézőrekord várható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .