Mától az interneten is alá lehet írni Orbán Viktor programját a bevándorlás megállítására

0
751
facebook
Online formában, az interneten is alá lehet írni Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására – jelentette be Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató elmondta, az elmúlt hetekben a Fidesz standjainál már több mint másfél millió aláírást sikerült összegyűjteni. Úgy látjuk, hogy a magyar emberek értik az európai parlamenti választás tétjét; nagy az érdeklődés és a támogatás a miniszterelnök programja mellett – fogalmazott.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, nem túlzás azt állítani, sorsdöntő választás áll előttünk. Az európaiak jövőt választanak maguknak, arról kell döntenünk, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát – fűzte hozzá.

Nekünk Brüsszelben is Magyarország lesz az első, az a célunk, hogy olyan embereket küldjünk az Európai Parlamentbe, akik a nemezetek Európájának a gondolatát és gyakorlatát képviselik, és akik nemet mondanak a bevándorlásra – jelentette ki.

A kormánypárti politikus bejelentette, tekintettel a nagy érdeklődésre, a Fidesz úgy döntött, hogy a párt honlapján és Facebook-oldalán is elérhető lesz az online aláírást lehetővé tevő link. Arra kérünk mindenkit, hogy támogassa a miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására, támogassák a Fidesz jelöltjeit – jelentette ki a kommunikációs igazgató. Hidvéghi Balázs köszönetet mondott az eddig beérkezett támogatásért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .