Kiszállt Pusztai Erzsébet

0
1061
Fotó: Facebook

Kivált a MoMa vezetéséből Pusztai Erzsébet. A politikus egyéb elfoglaltság és családi okok miatt távozott.

A  szombati közgyűlésén Jávor Judit – középiskolai tanárt – választották meg elnökségi tagnak, az  alelnöki posztot pedig Kajdi József jogászra, a MoMa alapítójára, korábban az Antall-kormány kormányhivatalának vezetőjére bízták.

A párt továbbra is kitart az 500 napos program mellett, amelyet bal- és jobboldaliak egyaránt el tudnak fogadni – tudatja a kiadott közleményük. A MoMa a legfontosabb célkitűzésének a koordinált indulásról való megállapodást tartja, s ugyan képes és hajlandó a közelgő választásokra országos listát állítani és saját miniszterelnök-jelöltet megnevezni, de mivel továbbra is esélyt kíván adni a demokratikus ellenzéki pártok megegyezésének, ezért ezt egyelőre nem teszi meg. A MoMa nem marad ki a választási együttműködésből, ugyanis annak, mint önálló párt, a részese lesz és hisz abban, hogy 2018 nem a lázadás, hanem a demokrácia éve lesz.

A párt közleménye vélhetően ezzel arra utal, hogy a Demokratikus Koalíció által összeállított listán – a korábban sugalltak ellenére – nem szerepel sem Bokros Lajos, sem más MoMa-s politikus.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .